Σήμερα οι όρκοι αγάπης του Στέφανου Κασσελάκη & του Τάιλερ Μακμπέθ – Αναλυτικά το μενού της δεξίωσης & το πριβέ πάρτι του γάμου σε πολυτελή βίλα (βίντεο)

Στον Βοτανικό Κήπο θα γίνει η γαμήλια τελετή 

Συνεχίζονται οι εορτασμοί για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ.

Σήμερα, μάλιστα θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή στον Βοτανικό Κήπο της Κρήτης,

Παρουσία 130 καλεσμένων θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης.

Το μενού της δεξίωσης 

Το μενού θα περιλαμβάνει αρνί, τυροκομικά προϊόντα, φυσικά μαραθόπιτες, μέλι, τοπικά κρασιά από τον ανερχόμενο αμπελώνα του νησιού, κοκτέιλ με βάση το κρητικό τζιν, φυσικά ρακή, αλλά και σπιτική λεμονάδα, η οποία στο εν λόγω κτήμα είθισται να προσφέρεται όχι με το συμβατικό αμφιλεγόμενο πλαστικό καλαμάκι αλλά με την πιο βιώσιμη περιβαλλοντικά επιλογή του χοντρού μακαρονιού.


Το πριβέ πάρτυ σε πολυτελή βίλα

Μετά τον γάμο θα πραγματοποιηθεί πριβέ πάρτυ στην μαγευτική βίλα Casa Scordilli, στην περιοχή Ακρωτήρι Χανίων.

Αυτή η πολυτελής κατοικία διαθέτει 5 υπνοδωμάτια (2 στο ισόγειο, 3 στον επάνω όροφο), με ιδιωτικό μπάνιο, καθιστικό, αίθουσα  γραφείου, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, αίθουσα παιχνιδιών, ιδιωτικό γήπεδο τένις και ελικοδρόμιο.

Σύμφωνα με γνωστή σελίδα κράτησης καταλυμάτων, η διανυκτέρευση στην υπερπολυτελή βίλα κοστίζει 2.300 ευρώ αυτή την περίοδο, ενώ μπορούν να φιλοξενηθούν έως 10 άτομα.


Ιδιωτική τελετή με θέα του ελαιώνες

Ανάμεσα σε ελαιώνες, κυπαρίσσια Τοσκάνης και με θέα τα Λευκά Όρη, ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον αγαπημένο του, Τάιλερ Μακμπέθ, παρέθεσαν ακόμη ένα δείπνο στους 130 καλεσμένους τους, στα Χανιά, για τη δεύτερη μέρα των γαμήλιων εορτασμών του ζευγαριού.

Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε σε ένα πολυτελές κτήμα, στο Νέο Χωριό Χανίων.

Δείτε φωτογραφίες από το zarpanews:

kasselakuis64

kasselakuis12

kasselakuis6

kasselakuis17

kasselakuis27

kasselakuis53

kasselakuis34

2023-06-07

Συγγενείς και φίλοι ξεκίνησαν να φτάνουν στο κτήμα από νωρίς το απόγευμα, ενώ το αγαπημένο ζευγάρι κατέφθασε λίγη ώρα αργότερα με ιδιωτικό αυτοκίνητο, το οποίο μπήκε στον χώρο της δεξίωσης, με σκοπό να αποφύγουν τις κάμερες.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι γαμήλιοι εορτασμοί ξεκίνησαν στις 28 Αυγούστου και θα ολοκληρωθούν αύριο 31 με πάρτυ σε γνωστό beach bar του νησιού.

Διαβάστε ακόμη: Γάμος Στέφανου Κασσελάκη & Τάιλερ Μακμπεθ - Ξεκίνησαν οι εορτασμοί στα Χανιά με δείπνο & ποτό στο λιμάνι - Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ