Οδύσσεια! Το όνομα του κρουαζιερόπλοιου γίγας για το γύρο του κόσμου σε 3 χρόνια - Κόλλησε 3 μήνες με τεχνικά προβλήματα!

«Θέλω να μείνω όσο μπορώ», δηλώνει μία επιβάτης

Οι επιβάτες μιας τριετούς κρουαζιέρας σε όλο τον κόσμο έχουν μείνει αποκλεισμένοι στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας για τρεις μήνες μετά από προβλήματα με το πλοίο.

Το Odyssey της Villa Vie Residences έφτασε στην πόλη για να εξοπλιστεί πριν προγραμματιστεί να αναχωρήσει στις 30 Μαΐου για το πρώτο σκέλος του ταξιδιού του.

Όμως το πλοίο δεν έχει φύγει ακόμα χάρη στα προβλήματα με τα πηδάλια και το κιβώτιο ταχυτήτων του. 

Οι επιβάτες επιτρέπεται να περνούν χρόνο στο πλοίο κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά πρέπει να αποβιβάζονται τα βράδια.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Mike Petterson είπε ότι αναμένει το πλοίο να ξεκινήσει μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Η Holly Hennessey, κάτοικος της Φλόριντα, είναι μεταξύ εκείνων που επέβαιναν στο σκάφος και έκαναν την πόλη το απροσδόκητο σπίτι τους.

Ταξιδεύοντας με τη γάτα της, τον καπετάνιο, σημαίνει ότι η αυτοαποκαλούμενη «εθισμένη στην κρουαζιέρα» δεν μπόρεσε να φύγει από το Μπέλφαστ περιμένοντας το πλοίο να είναι έτοιμο. Οι επιβάτες επιτρέπεται να περνούν χρόνο στο πλοίο κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά πρέπει να αποβιβάζονται τα βράδια.

«Μπορούμε να περάσουμε όλη την ημέρα στο πλοίο και παρέχουν λεωφορεία για να επιβιβαστούν και να αποβιβαστούν», είπε η κ. Hennessey. «Μπορούμε να έχουμε όλα τα γεύματά μας και έχουν ακόμη και ταινίες και ψυχαγωγία με ασήμαντα πράγματα, σχεδόν σαν κρουαζιέρα, εκτός από το ότι είμαστε στην αποβάθρα».

«Θέλω να μείνω όσο μπορώ», είπε. «Πάντα ήθελα να ζήσω σε ένα πλοίο και θα είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για μένα».

Ο ιστότοπος της Villa Vie Residences αναφέρει ότι το κόστος αγοράς καμπίνας μπορεί να κυμαίνεται από 99.999 έως 899.000 δολάρια.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα από το Odyssey εδώ: villavieresidences.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr