David Muir -Ο γοητευτικότερος παρουσιαστής του πλανήτη -Εκφωνεί ειδήσεις στο ABC-Σκορπιός παθιασμένος & πολυβραβευμένος δημοσιογράφος με κρυφή προσωπική ζωή

Έχει επισκεφθεί την Ελλάδα στο παρελθόν

Είναι μακράν ο γοητευτικότερος παρουσιαστής ειδήσεων σε όλο τον κόσμο.

Επίσης είναι μακράν ο newscaster με το δελτίο ειδήσεων του να σημειώνει αυτή τη στιγμή ρεκόρ τηλεθέασης το υψηλότερο από όλα τα σημαντικά κανάλια της Αμερικής.

Πριν γίνει ο κεντρικός άνκορμαν στο ABC υπήρξε ένας από τους καλύτερους ρεπόρτερ της αμερικανικής τηλεόρασης με πολλά βραβεία και μεγάλη αναγνώριση.

Ύψιστη τιμή η επιβράβευση των ρεπορτάζ του για την κλιματική αλλαγή με το George Polk & το Alfred Dupont Columbia Award ενώ το 2024 βραβεύτηκε για την συνολική του προσφορά στην δημοσιογραφία με το Walter Cronkite.

Image

Ο Muir έχει επίσης λάβει πολλά Emmy βραβεία κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του καριέρας η οποία ξεκίνησε από πάρα πολύ νωρίς αφού έχει δηλώσει  πως θυμάται χαρακτηριστικά ότι οι γονείς του τα καλοκαίρια τον πήγαιναν να επισκεφθεί τηλεοπτικούς σταθμούς και λίγο αργότερα να κάνει τη μαθητεία του εκεί…

Δείτε τον να εκφωνεί το δελτίο ειδήσεων:

50 ετών σήμερα ψηλός μελαχρινός, λεπτός κομψός, με ωραία φωνή και εξαιρετική άρθρωση. Όταν έφτασε στο κανάλι για να αντικαταστήσει την περίφημη αλλά μεγάλη πια Diane Sawyer, ο μεγάλος σταρ ήταν ο δικός μας George Στεφανόπουλος, λίγο έλειψε ο Ελληνοαμερικανός δημοσιογράφος τηλεπαρουσιαστής να σπάσει την σχέση του με το κανάλι ενώ απείλησε ότι θα φύγει….

Image

Τελικά ο ιδιοκτήτης του ABC που είναι και CEO της Disney του  προσφέρει μεγάλη αύξηση στον ήδη τεράστιο μισθό του ενώ δόθηκαν προνόμια και στην εταιρεία παραγωγής του.

Έτσι ο ζηλιάρης George παρέμεινε στο κανάλι έχοντας πια έναν μεγάλο ανταγωνιστή νεότερο, ωραιότερο και ενδεχομένως καλύτερο ρεπόρτερ από τον ίδιο. 

Δείτε τον να μεταδίδει από το Ισραήλ:

Αλλά ας γυρίσουμε στον David Muir: Γεννημένος το 1973 στη Νέα Υόρκη, με ιταλικές ρίζες όπως έγραψε πρόσφατα στο ίνσταγκραμ του επισκεπτόμενος την όμορφη Ιταλία.

Image

Image

Είναι μορφωμένος, μεγάλωσε σε περιβάλλον «γονεϊκό» όπου τόσο μπαμπάς του όσο και η μαμά του τον είχαν ύψιστη προτεραιότητα αν και χώρισαν όταν ήταν μικρός θυμάται όπως έχει πει σε συνέντευξή του ότι παρά το διαζύγιο των γονέων του εκείνος απολάμβανε την φροντίδα και των δύο Φανατικός εργένης αλλά και κρυψίνους.

Όταν επισκέφθηκε κάποιο από τα πανέμορφα ελληνικά νησιά:

Ως προς την προσωπική του ζωή, σκορπιός στο ζώδιο ουδείς γνωρίζει τις σχέσεις του ή τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.

Οργιάζουν έτσι φήμες για το αν του αρέσουν τα κορίτσια είτε αγόρια.

Image
Με την μητέρα του

Στις επίσημες εκδηλώσεις τον συνοδεύει η μητέρα του η οποία περήφανη και αριστοκράτισσα περπατάει δίπλα του στα κόκκινα χαλιά.

Παθιασμένος δημοσιογράφος αφοσιωμένος στην αλήθεια ρεπόρτερ, έχει συντροφιά τον φίλο του τον σκύλο του όταν δεν δουλεύει.

Στην καρέκλα του παρουσιαστή κάθεται, αφού γυρίσει όλο τον κόσμο καλύπτοντας ρεπορτάζ από την Γκάζα  και το Λίβανο ως στο Ιράν, Ιράκ  και την Ουκρανία.

Φοράει πάντα αυστηρά σκούρα κουστούμια και λατρεύει τα 9 ανίψια του από τις 3 αδελφές  του .

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ