Η Ιωάννα Μάνδρου φεύγει από ΣΚΑΙ & Καθημερινή: «Ευχαριστώ την φίλη μου, Σία Κοσιώνη & πρωτίστως τους Θέμη, Γιάννη Αλαφούζο & Αλέξη Παπαχελά» (φωτό)

Έκλεισε ένας μεγάλος κύκλος για την έμπειρη δημοσιογράφο.

Η γνωστή δημοσιογράφος που κυριαρχεί στο δικαστικό ρεπορτάζ, Ιωάννα Μάνδρου μετά από 15 χρόνια παραιτήθηκε από ΣΚΑΙ και Καθημερινή.

Η δημοσιογράφος έκλεισε τον κύκλο της στον όμιλο Αλαφούζου με ένα μακροσκελές post, στο οποίο ευχαριστεί την ιδιοκτησία, τη διεύθυνση και τους συναδέλφους της για την πολυετή συνεργασία.

Όσα έγραψε στην ανάρτηση:

«Μετά από 15 και πλέον χρόνια αποχωρώ από την Καθημερινή. Τιμή μου που η ιστορική αυτή εφημερίδα φιλοξένησε τη δουλειά μου. Προσπάθησα και ελπίζω να πέτυχα να δικαιώσω τις προσδοκίες όλων όσοι με εμπιστεύτηκαν και πρωτίστως του Θέμη Αλαφούζου και του Αλέξη Παπαχελά. Ένας κύκλος κλείνει. Και για μένα δύσκολα γιατί η αποχώρησή μου από την Καθημερινή με οδήγησε σε αποχώρηση και από το ΣΚΑΪ, τηλεόραση και ραδιόφωνο, που μόνο θετικά έχω αποκομίσει. Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου με ειλικρινή λύπη. Πρωτίστως τον Γιάννη Αλαφούζο, τον διευθυντή μας Βασίλη Παπαδρόσο, τη φίλη μου τη Σια Κοσιώνη και τους αγαπημένους συναδέλφους μου. Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα!».

Διαβάστε ακόμα: Δημοσιογραφικά Βραβείο Μπότση: Ποιοι ξεχώρισαν το 2019 - Τι έγραψαν Ιωάννα Μάνδρου & Νίκη Λυμπεράκη στα social media 

Διαβάστε ακόμα: H Ιωάννα Μάνδρου μας συστήνει τη δίδυμη αδερφή της, Χριστίνα: "Μας μπερδεύουν δικά μας άτομα, οι γονείς μας, μας φώναζαν με ένα όνομα" (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ