Γάμος για την Πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ της Νορβηγίας & τον Σαμάνο, Ντουρέκ: Το πάρτι με το χαβανέζικο theme & το ξέφρενο γλέντι του ζεύγους (φωτό)

Όλα στα ροζ!

Tα προγαμήλια πάρτι της Πριγκίπισσας Μάρθα Λουίζ της Νορβηγίας και του εκλεκτού της καρδιά της είναι πραγματικά ξέφρενα και δεν έχουν τελειωμό.

Όλοι οι καλεσμένοι προετοιμάστηκαν για την τρίτη εκδήλωση του τριήμερου γλεντιού, το οποίο ήταν salsa party.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Martha και ο σαμάνος, Durek ήταν οι πρώτοι στην πίστα, δείχνοντας πόσο αγαπημένοι είναι.

Ανέδειξαν τις χορευτικές τους ικανότητες πάνω στην πίστα.

Το φόρεμα που επέλεξε η Πριγκίπισσα και μέλλουσα νυφούλα ήταν η επιτομή της κομψότητας.

Διαβάστε ακόμα: Ντούρεκ Βέρετ: «Πριν από την Πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ έβγαινα με άντρες γιατί είχα πληγωθεί πολύ από τις γυναίκες» - «Αγαπώ τον αέρα που αναπνέει & ανυπομονώ να την παντρευτώ»

Η κόρη του βασιλιά Harald φόρεσε ένα εκπληκτικό απαλό ροζ φόρεμα με υπογραφή της σχεδιάστριας μόδας Tina Steffenakk Hermansen και κοσμήματα από την Caroline Svedbom. 

Ενίσχυσε τα χαρακτηριστικά της με φυσικό make up look και δραματικές μακριές βλεφαρίδες. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε ένα χαλαρό chignon.

Εν τω μεταξύ, ο σαμάνος και γαμπρούλης ανέδειξε τη μοναδική αίσθηση του στυλ του, επιλέγοντας ένα καφέ παντελόνι και ένα χαβανέζικο ροζ πουκάμισο.

Ο γάμος θα τελεστεί σήμερα το βράδυ.

Διαβάστε ακόμα: Ο εναλλακτικός βασιλικός γάμος της χρονιάς - Η πριγκίπισσα Martha-Louise της Νορβηγίας παντρεύεται τον σαμάνο της καρδιάς της - «Σέξι και κουλ» το dress code!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ