Αυτοί είναι οι 4 τρόποι να φορέσετε με style τις μπαλαρίνες σας – To must have item για το φετινό φθινόπωρο (φωτό)

Θα τους λατρέψετε!

Οι μπαλαρίνες είναι ένα από τα πιο ευέλικτα και κομψά υποδήματα που μπορείς να έχεις στη γκαρνταρόμπα σου. 

Είτε προτιμάς μια casual εμφάνιση είτε κάτι πιο επίσημο, οι μπαλαρίνες μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε περίσταση και είναι το απόλυτο item του φετινού φθινόπωρου.

Το eirinika προτείνει τέσσερις διαφορετικούς τρόπους για να φορέσεις τις αγαπημένες σου μπαλαρίνες και να δημιουργήσεις μοναδικές και στιλάτες εμφανίσεις. 

Ας τους δούμε:

Με τζιν παντελόνι: Οι μπαλαρίνες συνδυάζονται τέλεια με τζιν παντελόνι για μια casual και άνετη εμφάνιση. Μπορείς να επιλέξεις ένα skinny ή cropped τζιν για να αναδείξεις τα παπούτσια σου.

pinterest

Με φόρεμα ή φούστα: Οι μπαλαρίνες είναι ιδανικές για να φορεθούν με φορέματα ή φούστες. Προτίμησε μήκη που φτάνουν μέχρι το γόνατο ή λίγο πιο πάνω για να διατηρήσεις μια κομψή σιλουέτα.

pinterest

Διαβάστε ακόμα: 

Με παντελόνι καμπάνα: Για μια πιο ρετρό εμφάνιση, μπορείς να συνδυάσεις τις μπαλαρίνες με παντελόνι καμπάνα. Αυτός ο συνδυασμός προσθέτει μια αίσθηση κομψότητας και άνεσης.

pinterest

Με σορτς: Οι μπαλαρίνες μπορούν να φορεθούν και με σορτς για μια καλοκαιρινή και δροσερή εμφάνιση. Επίλεξε σορτς σε ουδέτερα χρώματα για να διατηρήσεις την εμφάνιση σου ισορροπημένη.

pinterest

Εσείς ποιον θα δοκιμάσετε στην επόμενη σας έξοδο;

Διαβάστε ακόμα: 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ