H Alejandra Gere εύχεται στον σύζυγό της, Richard: «Χρόνια πολλά στην αγάπη της ζωής μου! - Μετά από 11 καταπληκτικά χρόνια μαζί, όλα μοιάζουν σαν την ημέρα που πρωτογνωριστήκαμε» (φωτό)

«Ακολουθούν πολλά ακόμη χρόνια αγάπης, γέλιου και ευτυχίας μαζί», συμπλήρωσε.

Η σύζυγος του κορυφαίου ηθοποιού και γόη του Χόλυγουντ, Ρίτσαρντ Γκιρ του εύχεται για τα γενέθλιά του.

Ο σταρ έγινε 75 και η 41χρονη σύζυγός του το γιόρτασε!

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, στην οποία φαίνονται αγκαλιασμένοι και πολύ ευτυχισμένοι.

Στην λεζάντα έγραψε:

«Χρόνια πολλά στην αγάπη της ζωής μου!

Μετά από 11 καταπληκτικά χρόνια μαζί, αισθάνομαι ακόμα σαν την ημέρα που πρωτογνωριστήκαμε. Το ταξίδι που μοιραστήκαμε, η όμορφη οικογένεια που φτιάξαμε και οι αναμνήσεις που δημιουργήσαμε είναι περισσότερα από όσα θα μπορούσα να έχω ονειρευτεί ποτέ. Κάνεις τη ζωή μου καλύτερη με κάθε τρόπο και είμαι τόσο ευγνώμων που σε έχω δίπλα μου.

Ακολουθούν πολλά ακόμη χρόνια αγάπης, γέλιου και ευτυχίας μαζί.

Με όλη μου την αγάπη,

Ale»

Διαβάστε ακόμα: Τα eirinika απαντά στις άπειρες Ελληνίδες θαυμάστριες του Richard Gere – Ένα άλμπουμ για να «ξεφυλλίσετε» τις πιο ωραίες φωτογραφίες του αγαπημένου μας ηθοποιού

Για την ιστορία, ο Richard Gere και η Alejandra Silva είναι ένα ζευγάρι που έχει τραβήξει την προσοχή λόγω της διαφοράς ηλικίας τους και της κοινής τους δέσμευσης για φιλανθρωπία.

Ο Richard Gere, γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ, και η Alejandra Silva, Ισπανίδα δημοσιογράφος και ακτιβίστρια, παντρεύτηκαν το 2018. Η Alejandra γεννήθηκε το 1983 στην Κορούνια της Ισπανίας και έχει εργαστεί σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένης της διαφήμισης και της φιλανθρωπίας. 

Το ζευγάρι έχει δύο γιους, τον Alexander, που γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2019, και έναν δεύτερο γιο που γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2020. 

Παρά τη διαφορά ηλικίας των 33 ετών, οι δυο τους φαίνεται να είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί και να μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα, όπως η φιλανθρωπία και η υποστήριξη των αστέγων.

Να θυμίσουμε, ωστόσο, ο Richard Gere έχει παντρευτεί τρεις φορές. Πρώτα με την Cindy Crawford από το 1991 έως το 1995, στη συνέχεια με την Carey Lowell από το 2002 έως το 2016, και τώρα είναι παντρεμένος με την Alejandra Silva από το 2018.

Διαβάστε ακόμα: Ύμνος στον μπαμπά Ρίτσαρντ Γκιρ! "Τα 4 αγόρια σου δεν θα ονειρευόταν καλύτερο - Τους δείχνεις υπομονή, αφοσίωση, αγάπη" (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr