Royal γάμος: Η βαφτισιμιά του Βασιλιά Φελίπε, Victoria παντρεύτηκε τον καλό της, Enrique - Συντηρητικό νυφικό αλλά σούπερ glamorous η τιάρα της! (φωτό)

Πλήθος καλεσμένων από τα βασιλικά σαλόνια της Ευρώπης

Τα επίσημα τους φόρεσαν οι royals της Ισπανίας για να γιορτάσουν τον γάμο της Victoria López-Quesada y Borbón και του Enrique Moreno de la Cova Ybarra στο Soto Mozanaque Estate στο Algete κοντά στη Μαδρίτη στις 31 Αυγούστου.

Η Victoria López-Quesada y Borbón, εγγονή του αείμνηστου Δούκα της Καλαβρίας και της Πριγκίπισσας Άννας της Ορλεάνης, παντρεύτηκε τον Enrique Moreno de la Cova Ybarra, εγγονό του αείμνηστου κόμη και κόμισσας της Ybarra, στο κτήμα Soto Mozanaque στο Algete, το οποίο ανήκει. από τον δούκα του Αλμπουκέρκη.

Η νύφη είναι η κόρη της πριγκίπισσας Cristina των Bourbon-Two Sicilies και του Don Pedro López-Quesada, ενός από τους παλαιότερους φίλους του βασιλιά Φελίπε.

Μάλιστα, ο Φελίπε έχει βαφτίσει την Victoria López.

Η μελαχρινή καλλονή φόρεσε ένα μίνιμαλ και κάπως συντηρητικό φόρεμα με μακρύ μανίκι και στρογγυλή λαιμόκοψη από τον σχεδιαστή, Lorenzo Caprile.

Το συνδύασε με την ιστορική διαμαντένια τιάρα, Bourbon-Two Sicilies, που προέρχεται από την Αυλή των Αψβούργων του 18ου αιώνα.

Η Diamond Button Tiara φορέθηκε επίσης από τη μητέρα της, την πριγκίπισσα Cristina την ημέρα του γάμου της το 1994, μαζί με ένα vintage δαντελένιο πέπλο που φορούσε η γιαγιά της, πριγκίπισσα Άννα, την ημέρα του γάμου της το 1965.

Η λίστα των καλεσμένων περιλάμβανε μεταξύ άλλων τη Βασίλισσα Σοφία, την Ινφάντα Έλενα και την αδερφή της Ινφάντα Κριστίνα, την πριγκίπισσα Άννα, δούκισσα της Καλαβρίας (γιαγιά της νύφης), τον Δούκα και τη Δούκισσα της Καλαβρίας (θείος και θεία της νύφης), τον πρίγκιπα Μίρκο της Βουλγαρίας ...

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Λεονόρ: Γόησσα αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού - Γιατί απουσίαζαν οι Βασιλιάδες γονείς από το πλευρό της; (φωτό-βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Η Πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ της Νορβηγίας παντρεύτηκε τον σαμάνο της καρδιάς της – Η μαγευτική τελετή & το νεραϊδένιο νυφικό – Ποιοι royals «έδωσαν» το παρών (φωτό)


 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ