Drew Barrymore: «Μετάνιωσα το εξώφυλλο για το Playboy – Δεν φανταζόμουν ότι θα υπήρχε το ίντερνετ μετά» (φωτό)

«Σκέφτηκα ότι δύσκολα θα επανακυκλοφορούσε», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια που όλοι αγαπάμε για το κέφι και την διάθεσή της, Ντρου Μπάριμορ φαίνεται να έχει μετανιώσει για κάποια πράγματα που έχει κάνει στην ζωή της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ντρου Μπάριμορ μίλησε για το πόσο δύσκολο ήταν για εκείνη, το γεγονός ότι άρχισε να εκτίθεται από την ηλικία των 7 ετών.

Σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone, μεταξύ αυτών για τα οποία έχει μετανιώσει είναι και μια αποκαλυπτική φωτογράφηση που έκανε το 1995 για το Playboy.

Αναφερόμενη συγκεκριμένα στο εξώφυλλο του Playboy, είπε πως δεν περίμενε ότι θα μπορούσαν να αναπαραχθούν ξανά αυτές οι φωτογραφίες, μιας και δεν περίμενε ότι θα υπάρχει το Διαδίκτυο.

Image

twitter

«Όταν είχα μια αγνή καλλιτεχνική στιγμή στο Playboy, σκέφτηκα ότι θα ήταν ένα περιοδικό που δύσκολα θα επανεμφανιζόταν επειδή ήταν έντυπο. Δεν ήξερα ότι θα υπήρχε το διαδίκτυο μετά. Δεν ήξερα τόσα πολλά πράγματα» ανέφερε.

Διαβάστε ακόμα: Η Drew Barrymore αποκαλύπτει: «Έχω κάνει σεξ σε αεροπλάνο» - «Διαφορετικά vibes έχει ο έρωτας σε πτήση» (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Drew Barrymore-Andie MacDowell - Τι σημαίνει να είσαι single; 2 superstars λένε την άποψη τους - Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr