Φρίκη στην Γαλλία: Συνταξιούχος νάρκωνε την σύζυγό του για 10 χρόνια & καλούσε άλλους άνδρες να την βιάζουν – Βιντεοσκοπούσε τα πάντα (φωτό & βίντεο)

Ήταν παντρεμένοι για 50 χρόνια και έχουν τρια παιδιά.

Μια φριχτή ιστορία στην Γαλλία φαίνεται να οδηγείται σε δίκη.

Ο Γάλλος συνταξιούχος, Dominique P. νάρκωνε την σύζυγό του και επέτρεπε δεκάδες αγνώστους να τη βιάσουν ενώ ήταν αναίσθητη.

Η υπόθεση αυτή έχει σοκάρει την χώρα.

Ο 71χρονος Dominique P. κατηγορείται ότι ενορχήστρωσε ένα αρρωστημένο κύκλωμα βιασμών.

Χρησιμοποιούσε διαδικτυακό φόρουμ για να μπορεί να προσκαλεί άνδρες από τα 26 ως τα 74 στο σπίτι του στο Μαζάν κοντά στην Αβινιόν.

Εκεί τους βιντεοσκοπούσε να επιτίθενται και να βιάζουν τη σύζυγό του επί εννέα χρόνια μεταξύ 2011 και 2020.

Η αστυνομία μέτρησε συνολικά 92 βιασμούς που διαπράχθηκαν από 72 άνδρες, 51 από τους οποίους ταυτοποιήθηκαν και δικάζονται ήδη.

Η αποκάλυψη της αρρωστημένης δράσης του συζύγου της

Το κουβάρι ξεκίνησε να ξετυλίγεται στις 12 Σεπτεμβρίου 2020, όταν ο Dominique P. ο σύζυγός της κακοποιημένης γυναίκας, της εξομολογήθηκε ότι μόλις είχε συλληφθεί επειδή βιντεοσκοπούσε γυναίκες με ανάρμοστο τρόπο στο τοπικό σούπερ μάρκετ. 

Που να ήξερε η γυναίκα, η οποία τότε έσπευσε να τον συγχωρήσει, καθώς φαινόταν ότι δεν ήταν του χαρακτήρα του. 

Έναν μήνα αργότερα από αυτό το σκηνικό, η Françoise P. Françoise P. ρωτήθηκε από έναν αστυνομικό στο τμήμα του Carpentraw στη νοτιοανατολική Γαλλία για τον σύζυγό της, η τον περιέγραψε ως «υπέροχο τύπο», ευγενικό και στοργικό. Εξάλλου ήταν μαζί για 50 χρόνια, είχαν αποκτήσει τρία παιδιά και το ζευγάρι απολάμβανε τη συνταξιοδότησή του στην πόλη Μαζάν.

Ωστόσο, οι αρχές είχαν ήδη ξεκινήσει έρευνα για τον σύζυγό της. Είχαν κατασχέσει το τηλέφωνό του, τον υπολογιστή του και τους σκληρούς δίσκους. Και εκεί βρήκαν χιλιάδες ανταλλαγές μηνυμάτων σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών, το Coco.fr και ειδικά σε ένα συγκεκριμένο chat room με την ονομασία «A son insu» («Χωρίς να το ξέρει»). 

Της έριχνε χάπια στο φαγητό και καλούσε άνδρες να τη βιάσουν

Ο 71χρονος έδινε τακτικά στην Françoise χάπια Temesta.

Τα χάπια αυτά είναι ένα ισχυρό αγχολυτικό.

Αυτός τα συνέθλιβε μέσα στο βραδινό της φαγητό. Στη συνέχεια, προσκαλούσε αγνώστους από το φόρουμ στην κρεβατοκάμαρά τους, για να τη βιάσουν ενώ εκείνη ήταν αναίσθητη.

Μάλιστα, φρόντισε να βιντεοσκοπεί τα πάντα. Ψάχνοντας ένα στικάκι, οι ερευνητές έπεσαν πάνω σε ένα αρχείο με τίτλο «ABUS» (abuses – κακοποιήσεις). 

Όλα αυτά συνέβαιναν επί σχεδόν 10 χρόνια.

Οι όροι που έπρεπε να τηρούν οι βιαστές

Ο 71χρονος συνταξιούχος έθετε και όρους…

Η σεξουαλική συνεύρεση θα βιντεοσκοπούνταν, ο καπνός και τα αρώματα απαγορεύονταν για να αποφευχθούν έντονες οσμές. Τα χέρια έπρεπε να πλένονται με ζεστό νερό για να μην ξυπνήσει η Françoise λόγω της διαφοράς θερμοκρασίας. 

Το γδύσιμο έπρεπε να γίνεται στην κουζίνα για να μην ξεχαστούν ρούχα στην κρεβατοκάμαρα. Τα αυτοκίνητα έπρεπε να σταθμεύουν στο πάρκινγκ δίπλα στο κοντινό σχολείο και όσοι έφταναν σπίτι τους έπρεπε να περπατούν μέσα στη νύχτα, ώστε όλα τα νυχτερινά πηγαινέλα να μην κινήσουν υποψίες στην πόλη των μόλις 6.000 κατοίκων.

Οι αρχές έδειξαν στη Françoise P. φωτογραφίες που είχαν αποσπαστεί από τα βίντεο που είχε τραβήξει ο σύζυγός της, εκείνη κατέρρευσε: Δεν γνώριζε ούτε έναν από τους άνδρες. Σοκαρισμένη, συνέχισε να αναδιηγείται όλα τα γεγονότα που άρχισαν να αποκτούν νόημα, όπως το ότι ξύπνησε στη μέση της νύχτας και βρήκε τον Dominique P. να τη βιάζει στον ύπνο της. Ή το γραπτό μήνυμα από άγνωστο αριθμό, το 2015, που είδε να εμφανίζεται στην οθόνη του τηλεφώνου του συζύγου της: «Δεν έχω λάβει τις φωτογραφίες».

Δυστυχώς, οι ερευνητές αντιλήφθηκαν ότι ο 71χρονος έκανε το ίδιο και στην κόρη τους.

Η μεγαλύτερη κόρη τους εμφανιζόταν στις εικόνες που τράβηξε ο πατέρας της, επίσης αναίσθητη και με τα εσώρουχα. 

«Η δίκη θα είναι μια φρικτή δοκιμασία για το θύμα», όπως λέει ο δικηγόρος της Antoine Camus. Ωστόσο, αν και θα μπορούσε να είχε επιλέξει μια δίκη κεκλεισμένων των θυρών, επέλεξε το αντίθετο «γιατί αυτό θα ήθελαν οι βιαστές της» πρόσθεσε.

Η υπόθεση, που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του γαλλικού κοινού πρόκειται να διαρκέσει μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ