Όλγα Κεφαλογιάννη-Μίνως Μάτσας: Με floral φόρεμα & ιδιαίτερα σκουλαρίκια στη συναυλία του συνθέτη στο Ηρώδειο (φωτό)

Οι θεατές απόλαυσαν από κοντά μια ορχήστρα από 12 Έλληνες σολίστες και τους ερμηνευτές Κώστα Τριανταφυλλίδη και Δήμητρα Μωραΐτη.

Ο καταξιωμένος συνθέτης Μίνως Μάτσας παρουσίασε στο Ηρώδειο στις 2 Σεπτέμβριου μια συναυλία όπου τα ρεμπέτικα "συνομίλησαν" μουσικά με τα fado της Πορτογαλίας, τα tango της Αργεντινής και τα blues της Αμερικής.

Οι θεατές απόλαυσαν από κοντά μια ορχήστρα από 12 Έλληνες σολίστες και τους ερμηνευτές Κώστα Τριανταφυλλίδη και Δήμητρα Μωραΐτη.

Φυσικά, από μία τέτοια σημαντική στιγμή στην καριέρα του Μίνωα, δεν έλειπε η σύζυγος του, Όλγα Κεφαλογιάννη.

Για την περίσταση, η Υπουργός Τουρισμού φόρεσε ένα stylish αμάνικο floral φόρεμα με maxi μήκος από τον οίκο μόδας Diane von Fusternberg, αξίας 690 ευρώ περίπου.

Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με φούξια clutch Bottega Veneta, κρεμαστά σκουλαρίκια και wedge εσπαντρίγιες.

Να πούμε ότι πάντα βρίσκονται ο ένας στο πλευρό του άλλου και στηρίζουν το ταίρι τους σε κάθε στιγμή της ζωής του.


instagram @olgakefalogianni

Διαβάστε ακόμη: Με υπέροχο κοκτέιλ japanese floral η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη για το gala έναρξηs Έτους Πολιτισμού και Τουρισμού Ελλάδας- Ιαπωνίας (φωτό-βίντεο)

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2021 στις Σπέτσες και μαζί έχουν αποκτήσει δίδυμα, έναν γιο και μία κόρη, τον Μιχάλη και την Ελένη.

Διαβάστε ακόμη: Η Μαρία Μενούνος, ο σύζυγός της & η μικρούλα τους, η Αθηνά στο Υπουργείο Τουρισμού – Τους υποδέχτηκαν θερμά η Όλγα Κεφαλογιάννη & η Έλενα Ράπτη (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ