Elle Macpherson: Μετά την αποκάλυψη ότι είχε καρκίνο του μαστού, μιλά & για τον αλκοολισμό της- «Έβαζα τα παιδιά για ύπνο & μετά έπινα σφηνάκια μέχρι να λιποθυμήσω» (φωτό)

«Σκέφτηκα ότι αν κάνω εμετό δεν θα είχα το αλκοόλ στο σύστημά μου. Πόσο απαίσιο είναι αυτό;», εξομολογήθηκε.

To κορυφαίο μοντέλο που μεσουράνησε στις πασαρέλες του ΄80 και ΄90, Ελ Μακφέρσον (Elle Macpherson) αποκάλυψε ότι πάλεψε κρυφά με τον καρκίνο του μαστού πριν από επτά χρόνια, επιλέγοντας να μην υποβληθεί σε χημειοθεραπεία. 

Το σούπερ μοντέλο από την Αυστραλία αναφέρει στην επερχόμενη  βιογραφία της με τίτλο «Life, Lessons, and Learning to Trust Yourself» ότι ακολούθησε μια ολιστική προσέγγιση στην ασθένειά της, πηγαίνοντας ενάντια στις συμβουλές 32 γιατρών.

H 60χρονη, αφού αποκάλυψε ότι έδινε κρυφά μάχη με τον καρκίνο, μίλησε και για τον εθισμό της στο αλκοόλ.

Το supermodel είπε ότι έπινε πολύ αφού έβαζε τα παιδιά της για ύπνο ενώ τώρα είναι πάνω από 20 χρόνια νηφάλια.

Βρέθηκε στην εκπομπή Carrie & Tommy και έδωσε όλες τις λεπτομέρειες.

Η παρουσιάστρια Carrie Bickmore άνοιξε τη συζήτηση λέγοντας: «Μιλάτε για το πώς βάζατε τα παιδιά στο κρεβάτι και μετά πίνατε σφηνάκια βότκας μέχρι να λιποθυμήσετε. Ήξεραν άλλοι ότι το κάνατε αυτό;».

«Όχι», απάντησε η Ελ Μακφέρσον ενώ η παρουσιάστρια ρώτησε πόσο καιρό κράτησε τον εθισμό της «κρυφό».

Διαβάστε ακόμα: Όταν το "The Body", Elle Macpherson ποζάρει στα 60 της - Διατηρεί ακριβώς την ίδια σιλουέτα που την έκανε διάσημη (φωτό-βίντεο)

«Ο πατέρας των παιδιών μου [Arpad Busson] ζούσε σε άλλη χώρα και ήταν σπίτι μόνο τα Σαββατοκύριακα. Ήμουν στο σπίτι με τα παιδιά και αυτό έκανα», πρόσθεσε.

«Σκέφτηκα ότι αν κάνω εμετό δεν θα είχα το αλκοόλ στο σύστημά μου. Πόσο απαίσιο είναι αυτό;», εξομολογήθηκε γελώντας.

Πρόσθεσε ότι η μάχη της με τον αλκοολισμό και τον εμμονικό εμετό μετά το ποτό προήλθε από την «προσπάθεια να ελέγξω τον έξω κόσμο ώστε να νιώθω ειρήνη μέσα μου».

Η Ελ Μακφερσον όταν κατάλαβε πως δεν πάει άλλο ξεκίνησε και παρακολουθούσε τακτικά συναντήσεις των Ανώνυμων Αλκοολικών (ΑΑ).

Διαβάστε ακόμα: Elle Macpherson: Αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού πριν από 7 χρόνια – Το supermodel αρνήθηκε την χημειοθεραπεία – Πως το αντιμετώπισε (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr