Διεστραμμένος ουρολόγος βασάνισε 300 άνδρες! – Άχρηστες επεμβάσεις για μεγέθυνση πέους, ενέσεις με άπειρες ώρες στύσης & άλλα ανατριχιαστικά (φωτό)

Παραμόρφωνε πέη και έβαζε σωληνάκια μέσα στην ουρήθρα χωρίς νάρκωση...

Πάνω από 150 άνδρες μήνυσαν έναν πρώην πολύ γνωστό ουρολόγο της Νέα Υόρκης, τον Darius Paduch για ανατριχιαστικά εγκλήματα.

«Ο Darius Paduch εκμεταλλεύτηκε περισσότερους άνδρες ασθενείς από κάθε “αρπακτικό” στην ιστορία», είπε ο ενάγων δικηγόρος, Anthony T. DiPietro, στην nypost, με νέα δικαστικά έγγραφα να αναφέρουν ότι ο γιατρός κακοποίησε «όπως εκτιμάται πάνω από 300 θύματα και επιζώντες».

Τα θύματα του ήταν από συνταξιούχοι έως και ανήλικοι.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των ανδρών χορηγούσε έναν ορό στα πέη ορισμένων θυμάτων για να έχουν στύσεις για μεγάλα χρονικά διαστήματα και έκανε μεγεθύνσεις του πέους που οδήγησαν σε παραμόρφωση. 

Ο Paduch περπατούσε και με ένα στιλό έδειχνε σημεία του γυμνού σώματος του ασθενούς, «σαν να ενεργούσε ως καθηγητής», λένε τα δικαστικά έγγραφα.

Ο ανώμαλος γιατρός συνελήφθη τον Απρίλιο του 2023 και καταδικάστηκε ποινικά τον Μάιο για 13 κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης στο ομοσπονδιακό δικαστήριο. 

Η ποινή φυλάκισής του αναμένεται να είναι 60 χρόνια.

Να σημειωθεί ότι ο Darius Paduch εργάστηκε ως ουρολόγος για χρόνια στο Ιατρικό Κέντρο Weill Cornell, στο New York-Presbyterian Hospital, στο Πανεπιστήμιο Columbia και στο Northwell Health Systems, τα οποία συγκαταλέγονται ανάμεσα στα καλύτερα νοσοκομεία του κόσμου.

«Οι ασθενείς εμπιστεύονται αυτά τα λεγόμενα “κορυφαία νοσοκομεία”, για να έχουν ασφαλή και σωστή ιατρική περίθαλψη για δύσκολες παθήσεις. Οι ασθενείς δεν πηγαίνουν σε ένα ιατρείο νομίζοντας ότι θα τους εκμεταλλευτεί κάποιος εγκληματίας με άσπρη ιατρική ποδιά», είπε ο DiPietro.

«Σε ορισμένα σημεία, η κακοποίηση έγινε ενώπιον νοσοκόμων, βοηθών και ακόμα και άλλων γιατρών», αναφέρεται στα δικαστικά έγγραφα.

Έδινε οδηγίες στους ασθενείς να αυνανίζονται μπροστά του, ή να αυνανίζεται και ο ίδιος, ενώ συχνά χρησιμοποιούσε πορνογραφικό υλικό. Μερικές φορές μετρούσε τα πέη των ασθενών του σε στύση και χρησιμοποιούσε «σεξουαλικά παιχνίδια με φαλλικό σχήμα» σε βάρος τους.

Μάλιστα, ένας ασθενής έβλεπε τον Paduch για περισσότερο από μια δεκαετία, ξεκινώντας από την ηλικία των 7 ετών.

Ένα θύμα είπε ότι ο Paduch έσφιξε το πέος του τόσο δυνατά, που «είχε μελανιάσει για εβδομάδες μετά».

Ένας άλλος ενάγων ισχυρίστηκε ότι ο γιατρός τού συνταγογράφησε τόσα περιττά φάρμακα, που υπέστη ηπατική ανεπάρκεια.

Επιπλέον, σε έναν 56χρονο ασθενή που βρισκόταν ξαπλωμένος σε ένα τραπέζι εξέτασης, ο Paduch του άνοιξε το φερμουάρ του παντελονιού του και του είπε ότι «ήθελε να δει πώς έμοιαζε ένα πέος σε στύση».

Να σημειωθεί ότι οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τους Paduch, NewYork Presbyterian, Columbia και Northwell Health δεν απάντησαν στα αιτήματα της nypost για κάποιο σχόλιο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr