Γιατί η Halle Berry κατηγορεί τον Olivier Martinez ως τον χειρότερο πατέρα; - Ο πρώην σύζυγός της αρνείται να πληρώσει διατροφή & να δει τον γιο τους (φωτό)

«Έκανα ό,τι ήταν δυνατόν για να συνεργαστώ με τον Olivier», έγραψε η ηθοποιός.

Η Halle Berry ισχυρίζεται ότι έχει ξοδέψει σχεδόν 250 χιλιάδες δολάρια προσπαθώντας να συν-αναθρέψει τον γιο της με τον πρώην σύζυγό της Olivier Martinez εν μέσω της πικρής μάχης τους για την επιμέλεια.

Η «Catwoman» ισχυρίστηκε σε δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν την Τετάρτη και ελήφθησαν από το Us Weekly ότι έχει ξοδέψει πάνω από 200.000 δολάρια σε νομικές αμοιβές για να αγωνιστεί για την επιμέλεια του 10χρονου γιου τους, Maceo.

«Έκανα ό,τι ήταν δυνατόν για να συνεργαστώ με τον Olivier, να επικοινωνήσω μαζί του και να τον εμπλέξω στη διαδικασία λήψης αποφάσεων σχετικά με τον γιο μας με φιλικό τρόπο», έγραψε στα δικαστικά έγγραφα.

Halle Berry-Olivier Martinez

Η 58χρονη ηθοποιός υποστήριξε ότι ο πρώην της «αρνήθηκε να βοηθήσει στην ανατροφή του γιού μας, ήταν αντίθετος και αμετακίνητος σε όλα τα σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με τον Maceo».

Η Halle Berry υπέβαλε αίτηση για αποκλειστική επιμέλεια τον περασμένο μήνα.

«O Olivier ζει από τη διατροφή του παιδιού μοu», τόνισε.

Η ηθοποιός συμπεριέλαβε επίσης μηνύματα μεταξύ αυτής και του πρώην της, όπου παρακάλεσε τον πρώην της να «προσπαθήσει» και να τα πάει καλά μαζί της, παρόλο που έχει προχωρήσει και είναι σε σχέση με τον Βαν Χαντ από το 2020.

Halle Berry-Van Hunt

«Λυπάμαι πολύ που διαφωνούμε. Είχα καλύτερες ελπίδες για εμάς. Πάντα ήλπιζα ότι θα τα πάμε καλύτερα για τον Maceo και θα συνεργαστούμε όπως κάναμε πριν έρθει ο Van.

Η Halle Berry προέτρεψε τον Martinez να «αφήσει όλο αυτόν τον θυμό να φύγει και να κάνει καλύτερα», επειδή «έχει κουραστεί να παλεύει» μαζί του.

Διαβάστε ακόμα: Χάλι Μπέρι: Είναι full in love και δεν το κρύβει! - Το τρυφερό φιλί με τον σύντροφο της, Βαν Χαντ (φωτό)

Ο γάμος του ζευγαριού

Halle Berry και Olivier Martinez γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας "Dark Tide". Επιβεβαίωσαν τον αρραβώνα τους το 2012. Οι δυο τους παντρεύτηκαν έναν μόλις χρόνο αργότερα, το 2013, σε ιδιωτική τελετή στη Γαλλία. Τον Απρίλιο του ίδιου έτους, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ήταν έγκυος στον γιο της.

Ο χωρισμός τους το 2015

Οι δύο πρώην πρώην μίλησαν για την απόφασή τους να χωρίσουν σε μια δήλωση που μοιράστηκαν με το E! News τον Οκτώβριο του 2015.

Με βαριά καρδιά καταλήξαμε στην απόφαση να πάρουμε διαζύγιο”, μοιράστηκαν. “Προχωράμε μπροστά με αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον και την κοινή εστίαση στο τι είναι καλύτερο για τον γιο μας. Ευχόμαστε ο ένας στον άλλον μόνο ευτυχία στη ζωή και ελπίζουμε ότι θα σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή και, κυρίως, την ιδιωτική ζωή των παιδιών μας καθώς περνάμε αυτήν τη δύσκολη περίοδο.”

Τέλος, να σημειωθεί ότι η Berry έχει επίσης 16χρονη κόρη, Nahla, την οποία μοιράζεται με τον πρώην φίλο της Gabriel Aubry.

Διαβάστε ακόμα: Το καυτό φιλί της Halle Berry με τον σύντροφό της Van Hunt: Ο γοητευτικός 50άρης που της έχει «κλέψει» την καρδιά (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ