Γιάννης Αντετοκούνμπο: Φωτογραφίζει & αποθεώνει τη γυναικάρα του – Η Μαράια εντυπωσιάζει με ένα strapless λευκό πουπουλένιο φόρεμα & chic up-do hairstyle

Το ζευγάρι παντρεύτηκε μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φωτογραφίζει την γυναίκα του Μαράια Ριντλσπρίγκερ και την αποθεώνει.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας και 3 παιδιά στο Costa Navarino την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο άσσος του NBA βρίσκεται στην Μύκονο για το ταξίδι του μέλιτος με την αγαπημένη του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μοιράστηκε φωτογραφίες από την εκλεκτή της καρδιάς του με κοντό, λευκό φόρεμα που μοιάζει με νυφικό.

Βλέπουμε την Μαράια να έχει τα μαλλιά της πιασμένα κότσο με εντυπωσιακό μακιγιάζ και να χαμογελά με την ψυχή της, όσο φοράει το στράπλες φόρεμα με πούπουλα και παγιέτα.

Στην λεζάντα της ανάρτησης ο μπασκετμπολίστας έγραψε: "Μερικές φορές πρέπει να εμφανιστείς και να δείξεις (την ομορφια σου)".

Το ζευγάρι σιγά σιγά θα πρέπει να επιστρέψει στις ΗΠΑ, καθώς η νέα σεζόν στο NBA ξεκινάει τον Οκτώβριο.

Διαβάστε ακόμα: Γάμος Γιάννη Αντετοκούνμπο: Η πρώτη φωτό με τους νεόνυμφους να χορεύουν - Ασπρόμαυρο κοστούμι για τον superstar του NBA, δαντελένιο νυφικό για την Μαράια

Διαβάστε ακόμα: Γιάννης Αντετοκούνμπο – Μαράια Ριντλσπρίγκερ: Στην Μύκονο για το ταξίδι του μέλιτος – Το ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει ψάρια, κολοκυθάκια & χωριάτικη σε ταβέρνα του νησιού (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Γιάννης Αντετοκούνμπο – Μαράια Ριντλσπρίγκερ: Το ρομαντικό ταξίδι του μέλιτος στην Μύκονο – Τα lovebirds έκαναν βόλτες στην «Μικρή Βενετία» (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ