«Ο πατέρας μου με είχε φωτογραφίσει χωρίς να το ξέρω, γυμνή»: Η κατάθεση της κόρης της Ζιζέλ Πελικό - Πως περιέγραψε τη μέρα που έμαθε για τους βιασμούς της μητέρας της

 «Για μένα, υπήρχε ένα πριν και ένα μετά τις 2 Νοεμβρίου 2020» είπε η Καρολίν Νταριάν όταν έμαθε όσα περνούσε η μητέρα της Ζιζέλ Πελικό

Η δίκη που συγκλονίζει τον κόσμο για τη δικαίωση της Ζιζέλ Πελικό που βιάστηκε από 51 άγνωστους άνδρες ναρκωμένη από τον σύζυγό της, Ντομινίκ, συνεχίστηκε.

Μετά τη χθεσινή κατάθεση του θύματος που υπέστη αλλεπάλληλους βιασμούς από άγνωστους άνδρες, σειρά είχε η κόρη της Καρολίν Νταριάν που αφηγήθηκε τη μέρα που της τηλεφώνησε η μητέρα της για να της πει τι είχε συμβεί.

 «Ο πατέρας σου με νάρκωσε για να με βιάζουν άγνωστοι. Μπόρεσα να δω φωτογραφίες, ήθελαν να μου δείξουν βίντεο, αλλά ήταν πάρα πολλά για μένα. Αυτό ήταν το σημείο καμπής».

Διαβάστε ακόμα: Η συγκλονιστική κατάθεση της Ζιζέλ Πελικό που νάρκωνε ο σύζυγος για να τη βιάζουν άγνωστοι: «Μέσα μου είμαι ερείπιο» - «Είμαι σαν νεκρή» (βίντεο)

Σοκαρισμένη η κόρη της Ζιζέλ ,Πελικό δεν μπορούσε να πιστέψει όσα άκουγε.

Η μητέρα της ήταν αυτή που της τηλεφώνησε στις 2 Νοεμβρίου 2020. «Περίμενα τα χειρότερα» λέει, πιστεύοντας οτι ο πατέρας της, που πάσχει από αναπνευστικά προβλήματα, ήταν σοβαρά άρρωστος. Όμως η Ζιζέλ Πελικό της είπε ότι είχε περάσει την ημέρα της στο αστυνομικό τμήμα του Καρπεντρά. Όταν, λοιπόν της τηλεφώνησε, της είπε: «Ο πατέρας σου με νάρκωσε για να με βιάσει από αγνώστους. Μπόρεσα να δω φωτογραφίες, ήθελαν να μου δείξουν βίντεο, αλλά ήταν πάρα πολλά για μένα. Αυτό ήταν το σημείο καμπής».

Διαβάστε ακόμα: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στην υπόθεση της Ζιζέλ Πελικό: Ο σύζυγός της τη βίασε ναρκωμένη πάνω από 200 φορές - Πυροσβέστης, στέλεχος εταιρίας, δημοσιογράφος μεταξύ των βιαστών

Στη συνέχεια, περιγράφει το σοκ που υπέστη όταν αποκαλύφθηκε η φρικτή κακοποίηση του πατέρα της. Μίλησε για μια «ενωμένη» οικογένεια , «που είχε περάσει τόσα πολλά μαζί».

Αναφερόμενη στην 2α Νοεμβρίου 2020, όταν η μητέρα της ανακάλυψε ότι είχε ναρκωθεί και βιαστεί από τον σύζυγό της, η 40χρονη Καρολίν Νταριάν λέει: «Για μένα, υπήρχε ένα πριν και ένα μετά τις 2 Νοεμβρίου 2020, ακριβώς στις 8:25 μ.μ. όταν η ζωή μου γύρισε κυριολεκτικά ανάποδα».

«Αγαπούσα τον πατέρα μου»

«Αγαπούσα τον πατέρα μου, αγαπούσα την εικόνα του ανθρώπου που νόμιζα ότι γνώριζα, αγαπούσα την εικόνα αυτού του υγιούς, στοργικού, διακριτικού ανθρώπου».

Τονίζει επίσης στην κατάθεσή της πως όταν πλέον η ίδια μεγάλωσε, δεν «εντόπισε ποτέ ένα ανάρμοστο βλέμμα, μια ανεπιθύμητη χειρονομία. Έπεσα από τα σύννεφα» λέει.

Διαβάστε ακόμα: Ζιζέλ Πελικό: Λιποθύμησε η κόρη της στη δίκη - Συγκλονίζει την Γαλλία αλλά & όλο τον κόσμο o “άθλιος” που έβαλε 50 άνδρες να βιάσουν τη ναρκωμένη γυναίκα του (βίντεο)

Είχε γυμνές φωτογραφίες και της κόρης του 

Η Καρολίν Ντάριαν κατά τη διάρκεια της κατάθεση της είπε, επίσης, ότι είναι «βαθιά πεπεισμένη» ότι και η ίδια έχει ναρκωθεί από τον πατέρα της.  

Στις φωτογραφίες που της έδειξαν, υπήρχε «μια γυναίκα που φαινόταν να κοιμάται, ξαπλωμένη στο πλάι με το φως αναμμένο. Φαίνονταν οι γλουτοί της», περιγράφει με μεγάλο πόνο.

Στη δεύτερη φωτογραφία, η γυναίκα είναι στην ίδια θέση, φορώντας το ίδιο εσώρουχο, με το ίδιο φόντο. Η Καρολίν Ντάριαν υποστήριξε ότι δεν αναγνώριζε τον εαυτό της, αλλά ο αστυνομικός της έδειξε ένα καφέ σημάδι στο μάγουλό της, ακριβώς όπως το δικό της.

«Εκεί ανακάλυψα τον εαυτό μου και κατάλαβα ότι ο άνθρωπος που ήταν ο πατέρας μου, στον οποίο είχα απόλυτη εμπιστοσύνη, που πίστευα ότι είχε ακεραιότητα, που σεβόταν την κόρη του, που ήταν περήφανος γι' αυτήν, που την ενθάρρυνε πάντα, ανακάλυψα ότι στην πραγματικότητα ο πατέρας μου με είχε φωτογραφίσει χωρίς να το ξέρω, γυμνή».

Η 40χρονη υποστήριξε ότι στις φωτογραφίες δεν κοιμόταν αλλά ήταν ναρκωμένη.  

Ο Ντομινίκ Πελικό παρακολουθούσε συγκλονισμένος και με δάκρυα στα μάτια την κατάθεση της μεγαλύτερης κόρης του. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ