Αφροδίτη Λιάντου: «Η μητέρα μου δεν με συμβουλεύει καθόλου για τη δουλειά – Μου λέει να κάνω ό,τι αισθάνομαι σωστό» (βίντεο)

Η Αφροδίτη Λιάντου μίλησε για τη μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια και την εμπειρία της από τον χώρο του τραγουδιού.

Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια και του Γιώργου Λιάντου, η Αφροδίτη βρέθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά και έδωσε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης.

Μεταξύ άλλων η Αφροδίτη Λιάντου μίλησε για τη μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια και την εμπειρία της από τον χώρο του τραγουδιού, με τον οποίο είχε ασχοληθεί επαγγελματικά, πριν την υποκριτική.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός περιέγραψε τη ζωή της στο Λονδίνο, όπου έζησε για ένα μικρό χρονικό διάστημα. 

«Η αλήθεια είναι ότι δεν πέρασα και πολύ ωραία στο Λονδίνο. Δεν ήταν ωραία, δεν μου ταίριαξε καθόλου. Πολύ όμορφο το Λονδίνο, αλλά δεν έχει και πολύ ωραίους ανθρώπους. Έχει πολύ άσχημο ανταγωνισμό και ένιωθα ότι δεν μπορούσα να συνδεθώ με τα άτομα εκεί πέρα, οπότε δεν μου "πήγε" καθόλου» ανέφερε.

Δείτε το βίντεο:


Διαβάστε ακόμα: Εβελίνα Παπούλια – Γιώργος Λιάντος: Συνεργασία έκπληξη! – 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους πρωταγωνιστούν ξανά μαζί για την ταινία του Ντένη Ηλιάδη (φωτό & βίντεο)

Για τη μητέρα της τέλος, η Αφροδίτη Λιάντου σχολίασε ότι σε επαγγελματικό επίπεδο, δεν έχουν πολλή επαφή. Αναλυτικότερα, ανέφερε: «Ισχύει ότι η μητέρα μου δεν με συμβουλεύει καθόλου για τη δουλειά. Τη ρωτάω αλλά αν με συμβουλεύσει θα είναι τόσο όσο. Δεν θα παρέμβει πάρα πολύ. Μου είπε να κάνω ό,τι νιώθω και νομίζω αυτό είναι και το πιο σωστό γενικά».

Διαβάστε ακόμα: Made in Greece, οι υπέροχες τσάντες Gratitude της Αφροδίτης Λιάντου - H ηθοποιός & η «ευγνωμοσύνη» στα μοντέρνα σχέδια & χρώματα (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ