Η πριγκίπισσα Isabella του Βελγίου γιορτάζει επέτειο γάμου με τον πρίγκιπα Édouard - Το ολοκέντητο νυφικό εμπνευσμένο από την Grace Kelly (φωτό)

Πραγματοποίησαν πολιτικό και θρησκευτικό γάμο

15 χρόνια γάμου γιορτάζουν ο Πρίγκιπας Édouard και η Πριγκίπισσα Isabella de Ligne de La Trémoïlle.

Ο Πρίγκιπας Édouard παντρεύτηκε την Ιταλίδα ηθοποιό Isabella Orsini με πολιτικό γάμο στις 2 Σεπτεμβρίου, ενώ στις 20 Σεπτεμβρίου 2009 πραγματοποιήθηκε η θρησκευτική τελετή στην επαρχία Hainaut του Βελγίου. 

Στην ονειρική τελετή φόρεσε ένα φόρεμα εμπνευσμένο από την ηθοποιό Grace Kelly, με αξεσουάρ την "Tiara Ligne Aquamarine", η οποία ήταν φτιαγμένη ειδικά για την περίσταση με μεγάλα μπλε σμαράγδια.

Η 49χρονη έδειχνε μία πραγματική κούκλα μέσα στην μοναδική αυτή δημιουργία.

Με μακρύ διάφανο μανίκι γεμάτο κεντήματα και λεπτομέρειες, προσέδιδε στην πριγκίπισσα την αίγλη που αναζητούσε.

Το πέπλο απλωνόταν μέχρι κάτω, ενώ η τιάρα έλαμπε ασταμάτητα, για αυτό και δεν πρόσθεσε άλλα κοσμήματα παρά μόνο ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια.

Prince Edouard Lamoral Rodolphe de Ligne and Isabella Orsini on their wedding day at SaintPierre Church in Antoing Belgium

Τα μαλλιά της ήταν επιμελημένα σε έναν σταθερό κότσο σινιόν τονίζοντας το πρόσωπο της ενώ το μακιγιάζ της ήταν σχετικά ελαφρύ με έμφαση στα μάτια.

Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά: Την Πριγκίπισσα Althea (γεν. 12 Μαΐου 2010), την πριγκίπισσα Athénaïs (γεν. 9 Μαΐου 2014) και τον πρίγκιπα Antoine (γεν. 10 Ιανουαρίου 2019).

instagram @princess_isabella_de_ligne

Μοιράζουν τον χρόνο τους μεταξύ της Ιταλίας που κατάγεται η Isabella και όπου εξακολουθεί να εργάζεται ως ηθοποιός, παραγωγός και δημοσιογράφος (σύμφωνα με το βιογραφικό της στο Instagram), και του Βελγίου, όπου κατάγεται ο Edouard και η οικογένεια έχει πολλά châteaux (κάστρα).

Ένα από αυτά είναι και το Château d'Antoing που πραγματοποιήθηκε η γαμήλια τελετή.

Περασμένο από γενιά σε γενιά από το 1700, το νεογοτθικό κάστρο είναι ένα από τα πιο γνωστά στη χώρα, με παραμυθένιους πύργους και τοίχους καλυμμένους με κισσούς.

Διαθέτη πολυτελή σαλόνια, μεγάλο κήπο και αυλή κατάλληλα για τα πάρτι γενεθλίων των μικρών πριγκιπόπουλων.

Διαβάστε ακόμη: Παραμυθένιος γάμος στο Πορτοφίνο - Μεταποίησε το νυφικό της μαμάς της - Μακριά μαντήλα αντί για πέπλο, γάντια & δαντελένια φούστα (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Royal γάμος: Η βαφτισιμιά του Βασιλιά Φελίπε, Victoria παντρεύτηκε τον καλό της, Enrique - Συντηρητικό νυφικό αλλά σούπερ glamorous η τιάρα της! (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ