Meghan Markle: Έκανε εμφάνιση - έκπληξη στα εγκαίνια βιβλιοπωλείου της φίλης της, Oprah – Super chic με navy blue ολόσωμη φόρμα & τα διαμαντένια σκουλαρίκια (φωτό)

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες.

Η αγαπημένη μας semi-royal, Μέγκαν Μαρκλ βρέθηκε σε εγκαίνια ενός βιβλιοπωλείου στη Σάντα Μπάρμπαρα, κοντά στο σπίτι της και του Πρίγκιπα Χάρι.

Εκεί βέβαια δεν ήταν μόνη της!

Η συγγραφέας Λάουρα Λιν Τζάκσον, στα Instagram Stories της, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο με την Μέγκαν Μαρκλ να φαίνεται όρθια και να μιλάει στην εκδήλωση που διοργάνωσε η φίλη της, Όπρα Γουίνφρεϊ.

«Η πιο φωτεινή στιγμή των ομιλητών» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η συγγραφέας.

Meghan Markle spoke at her close friend Oprah Winfrey's book club session last night at Goodmothers bookstore and gathering space in Summerland, California

Σύμφωνα με ην Daily Mail, η δούκισσα του Σάσεξ, στα εγκαίνια του βιβλιοπωλείου επέλεξε να φορέσει μία μπλε ολόσωμη φόρμα Club Monaco ενώ την συνδύασε με ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια.

Meghan is met with an embrace as she takes the stage at the event

Δείτε αναλυτικά το look:

Διαβάστε ακόμα: Μέγκαν Μαρκλ: Πωλείται για 1,9 εκατ. δολ. το σπίτι της στο Τορόντο - Φιλοξενούσε τον πρίγκιπα Χάρι όταν ξεκίνησαν να βγαίνουν (φωτό)

Ο σύζυγος της Μέγκαν, ο Πρίγκιπας Χάρι, δεν παρέστη στην εκδήλωση, ωστόσο στην βιτρίνα του καταστήματος ανάμεσα στα βιβλία ήταν το «Spare» που κυκλοφόρησε το 2023.

«Αυτό είναι το ράφι με τους τοπικούς συγγραφείς όταν μπαίνεις για πρώτη φορά μέσα...γιορτάζουμε τους συγγραφείς της πόλης μας σαν να είναι οι ήρωες της πόλης μας, γιατί για εμάς είναι» δήλωσε η Γουόλς σε ένα βίντεο.

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας Harry: Ετοιμάζει το μεγάλο comeback στο Buckingham – «Έχει φάει πολλές απογοητεύσεις στις ΗΠΑ & του λείπει η πατρίδα του», αναφέρει φίλος του

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ