Στέλιος Χανταμπάκης – Όλγα Πηλιάκη: «Αυτό είναι το νέο μας σπίτι στην Μαδρίτη – Δεν είναι κακό, είναι όμως λίγο μικρό» (φωτό & βίντεο)

«Δεν υπάρχει σωστή ή λάθος επιλογή όταν η πρόθεση είναι μόνο το καλό των παιδιών», γράφουν στο Instagram

Ο παρουσιαστής και πρώην παίκτης του Survivor, Στέλιος Χανταμπάκης μαζί με την σύζυγό του Όλγα Πηλιάκη έφτασαν στην Ισπανία, όπου και μετακόμισαν μόνιμα.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης ανέβασε μια σειρά φωτογραφιών με τον γιο και την κόρη τους από το νέο τους σπίτι.

Στην ανάρτηση στο Instagram, έγραψε: «...και κάπως έτσι φτάσαμε επιτέλους στη Μαδρίτη! Αυτό που πιστεύουμε είναι πως δεν υπάρχει σωστή ή λάθος επιλογή όταν η πρόθεση είναι μόνο το καλό των παιδιών..

Αυτή λοιπόν είναι η δίκη μας επιλογή και τη μοιραζόμαστε μόνο με εσάς που μας ακολουθείτε τόσα χρόνια και χαίρεστε να μαθαίνετε νέα μας! Έχουμε να σας δείξουμε τόσα πολλά από το ταξίδι που είμαστε σίγουροι πως θα γελάσετε με τη καρδιά σας... στις επόμενες μέρες θα προσπαθήσουμε να τα ανεβάσουμε!! Σας στέλνουμε μια μεγάλη αγκαλιά και φιλιά από όλους μας!!».

hantabakis

hantampakis

hantabakis8292

Ο λόγος που μετακόμισαν

Ο λόγος που η οικογένεια αφήνει την Ελλάδα είναι γιατί ο Μανώλης, ο γιός τους έγινε δεκτός στην ακαδημία ποδοσφαίρου της μεγάλης ομάδας της Ισπανίας.

eio

piliaki29239

Έπειτα από πολύ σκέψη πάρθηκε η απόφαση και πλέον κατευθύνονται οδικώς προς τη νέα τους κατοικία στην Μαδρίτη.

Μέσα από αυτή την ιστορία το μήνυμα που λαμβάνουμε είναι ότι οι γονείς πρέπει να στηρίζουν τα παιδιά τους και να τους ωθούν στο να κυνηγούν τα όνειρα τους!

Διαβάστε ακόμα: Γιατί ο Στέλιος Χανταμπάκης έλαβε μόνο €30.000 και όχι €150.000 - Ποιοι πήραν τα υπόλοιπα και για ποιον λόγο (Βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Στέλιος Χανταμπάκης: Αυτός είναι ο λόγος που μετακομίζει στην Ισπανία - "Πάμε να κυνηγήσουμε το όνειρο" (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ