Πριγκίπισσα Kate: Θέλει να αναλάβει ξανά τα βασιλικά της καθήκοντα – Πότε σχεδιάζει την επίσημη επιστροφή της; (φωτό)

Ένα βήμα πιο κοντά στο να επιστρέψει!

Η Πριγκίπισσα Κέιτ συνεχίζει την θεραπεία της για τον καρκίνο, όμως σχεδιάζει να γυρίσει για «τα καλά» στα βασιλικά της καθήκοντα. 

Η καρκινοπαθής Πριγκίπισσα της Ουαλίας παρά τις δυσκολίες που περνάει, έχει ήδη παραβρεθεί σε μόλις δύο βασιλικές υποχρεώσεις φέτος, το Trooping the Color τον Ιούνιο και την απονομή του τροπαίου στον τελικό ανδρών του Wimbledon τον Ιούλιο.

Πότε όμως επιστρέφει η Κέιτ Μίντλετον;

Η Πριγκίπισσα Κέιτ αναμένεται να κάνει το comeback την Remembrance Sunday (Ημέρα Μνήμης για τους πεσόντες του Α' Παγκοσμίου Πολέμου), η οποία πέφτει την Κυριακή 10 Νοεμβρίου και είναι μια ιδιαίτερα σημαντική ημέρα για τη Μεγάλη Βρετανία.

Σύμφωνα με το Stylecaster, η Πριγκίπισσα της Ουαλίας θα παρακολουθήσει τα ετήσια κάλαντα «Together at Christmas», που συνήθως μεταδίδονται τηλεοπτικά από το Αβαείο του Γουέστμινστερ τον Δεκέμβριο.

Ωστόσο σημειώνεται ότι η Κέιτ δεν θα ακολουθήσει τον σύζυγό της, Πρίγκιπα Ουίλιαμ στα φετινά βραβεία Earthshot Prize στο Κέιπ Τάουν τον Νοέμβριο.

Να θυμίσουμε ότι η αγαπημένη μας Πριγκίπισσα αποχώρησε από τα δημόσια καθήκοντά της τον Ιανουάριο για μια προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιά πριν αποκαλύψει ότι διαγνώστηκε με μια άγνωστη μορφή καρκίνου.

Από τότε, αναρρώνει στο σπίτι με τα τρία παιδιά και τον Ουίλιαμ, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με το Παλάτι να δίνει update για την υγεία της, όποτε το κρίνει απαραίτητο.

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Kate: Επανεμφάνιση μετά από καιρό! – Με stylish καπέλο & παλτό στην κυριακάτικη λειτουργία του Crathie Kirk – Πάντα δίπλα της, ο Πρίγκιπας William (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Κέιτ-Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Αντίθετοι με την τεράστια κληρονομία που θα λάβει ο πρίγκιπας Χάρι - "Θα πάρει 8,5 εκατ. χωρίς να σηκώσει το δάχτυλο του"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ