Ο Bruce Springsteen κατασυγκινεί: «Η γυναίκα μου διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα» - «Το να είμαι κοντά της είναι ό,τι πιο σημαντικό» (φωτό &βίντεο)

«Ρισκάρεις ό,τι έχεις, αλλά δεν είσαι μόνος σου», είπε ο Σπρίνγκστιν.

O κορυφαίος κιθαρίστας και τραγουδιστής, Μπρους Σπρίνγκστιν βρέθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο για την παγκόσμια πρεμιέρα της βιογραφικής ταινίας του.

Ο τίτλος τηςταινίας είναι, «Road Diary: Bruce Springsteen and The E Street Band».

Είναι ντοκιμαντέρ για τον θρύλο της ροκ και τη στενή ομάδα των συνεργατών του.

Εκεί μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη.

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν τόνισε ότι δεν σκοπεύει να κρεμάσει την κιθάρα του σύντομα. Θέλει να συνεχίσει να ροκάρει μέχρι «τελικής πτώσης».

Το πιο σημαντικό βέβαια ήταν ότι στη ταινία αποκαλύφθηκε ότι η Πάτι Σκιάλφα (Patti Scialfa), η σύζυγος του Σπρίνγκστιν και μέλος της E Street Band το 2018, διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα, μια μορφή καρκίνου του αίματος. Εξαιτίας του προβλήματος υγείας αποσύρθηκε από τις περιοδείες ενώ δεν παραβρέθηκε ούτε στην πρεμιέρα της ταινίας στο φεστιβάλ.

«Αυτό επηρεάζει το ανοσοποιητικό μου σύστημα, οπότε πρέπει να είμαι προσεκτική με το τι επιλέγω να κάνω και πού επιλέγω να πάω», είπε στην ταινία. «Πού και πού πηγαίνω σε κάποιο σόου και τραγουδάω μερικά τραγούδια στη σκηνή τα οποία και απολαμβάνω. Αυτή είναι η νέα μου κανονικότητα αυτή τη στιγμή και είμαι εντάξει με αυτό», ανέφερε.

«Το να είμαι κοντά της είναι ότι πιο σημαντικό , ρισκάρεις ό,τι έχεις, αλλά δεν είσαι μόνος σου», είπε ο Σπρίνγκστιν. «Αυτό συμβαίνει μόνο σε λίγα συγκροτήματα. Τα συγκροτήματα διαλύονται. Αυτή είναι η φυσική τάξη των πραγμάτων. Όλες οι μπάντες διαλύονται… εμείς είμαστε μία τεράστια κολεκτίβα όπου ο καθένας έχει το ρόλο του και την ευκαιρία να συνεισφέρει έχοντας τη θέση του στο συγκρότημα. Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους σας να έχετε μια τόσο όμορφη και ολοκληρωμένη εμπειρία με τους καλούς σας φίλους», κατέληξε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr