Πατέρας, Στ. Κασσελάκη: Όρθιος χειροκροτούσε τον γιό του – Εμψύχωνε τους οπαδούς του τέως πλέον αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ (φωτό & βίντεο)

Ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη, Θόδωρος, ήταν παρών στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Προφανές είναι ότι προκάλεσε αίσθηση και αρκετά σχόλια η παρουσία του πατέρα και του αδελφού του Στέφανου Κασσελάκη στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, που αποφάσισε την αποπομπή του κ. Κασσελάκη από την ηγεσία του κόμματος.

Ο πατέρας του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεόδωρος Κασσελάκης έκανε πολύ έντονα αισθητή την παρουσία του, ως οπαδός γιου του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Όταν ο Στεφανος Κασσελάκης έφτανε στο τέλος της ομιλίας του, κάλεσε όσους τον αμφισβητούν να καταθέσουν πρόταση μομφής, ήταν ο πρώτος που σηκώθηκε και άρχισε να χειροκροτεί, δίνοντας το σύνθημα για επευφημίες και χειροκροτήματα των υποστηρικτών του Προέδρου.

Σκηνικό περίεργο σε τέτοιου είδους έντονες συνεδριάσεις.

Μιχάλης Μήτσος στα Νέα

Την εμφάνιση του Θόδωρου Κασσελάκη στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε και ο γνωστός αρθρογράφος Μιχάλης Μητσός, στη στήλη του στα Νέα.

«Η αλήθεια είναι, γράφει, πως το ξέσπασμα ήταν κάπως ανορθόδοξο. Θέλω να πω, όταν ένας ποδοσφαιριστής κάνει νόημα με τα δυο του χέρια προς τους οπαδούς της ομάδας του να ξεσηκωθούν και να τη στηρίξουν με τις φωνές τους, είναι επειδή έχει μόλις βάλει γκολ, έχει μειώσει τη διαφορά και χρειάζεται ενθάρρυνση για να βάλει κι άλλο και να ισορροπήσει το παιχνίδι. Με τον Θόδωρο Κασσελάκη δεν συνέβη κάτι τέτοιο.

Όταν πετάχτηκε όρθιος προχθές στην Κεντρικής Επιτροπή για να αποθεώσει τον γιο του και να καλέσει κι άλλους να τον αποθεώσουν, δεν είχε μπει κανένα γκολ. Δεν είχε κερδίσει ο Στέφανος καμιά μάχη. Αντιθέτως είχε μόλις προκαλέσει όσους τον αμφισβητούσαν να καταθέσουν, αν τολμούν, πρόταση μομφής εναντίον του. Τόλμησαν και κέρδισαν».

Διαβάστε ακόμα: ΣΥΡΙΖΑ η επόμενη μέρα: Άγνωστο αν θα είναι πάλι υποψήφιος ο Στέφανος Κασσελάκης - Πολάκης, Φαραντούρης, Φάμελλος, Γκλέτσος υποψήφιοι πρόεδροι

Διαβάστε ακόμα: Ο Δημήτρης Ευθυμάκης αναρωτιέται: Αν ήμουν στο μυαλό και την ψυχή του Κασσελάκη - Κομματιασμένος, προδομένος, πρωταγωνιστής αρχαίας τραγωδίας;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ