Φίλιππος, Νίνα Φλορ & Μαρία Ολυμπία πήγαν σε βαυαρικό γάμο βγαλμένο από παραμύθι – Οι καλεσμένοι με τις παραδοσιακές στολές & το αριστοκρατικό νυφικό της Annina Pfuel (φωτό & βίντεο)

Υπέροχη εμπειρία!

Ο Φίλιππος, ο μικρότερος γιος του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου της Ελλάδας μαζί με την σύζυγό του, Νίνα Φλορ και την ανιψιά τους, Μαρία-Ολυμπία παρευρέθηκαν στον γάμο της Annina Pfuel στο Mittenwald.

Το Mittenwald είναι ένα γραφικό χωριουδάκι στην Βαυαρία, στη Γερμανία, από όπου κατάγεται και η νύφη.

Η Annina Pfuel, μια freelance art director, σχεδιάστρια κοστουμιών και στιλίστρια σε παραγωγές όπερας, μουσικά βίντεο, ταινιών και μόδας, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Casper.

Στο γάμο παραβρέθηκαν και μια σειρά από celebrities, γαλαζοαίματους και μη.

Όπως προείπαμε εκεί ήταν ο Φίλιππος με την σύζυγό του, Νίνα Φλορ και την ανιψία του, Μαρία Ολυμπία, η χρυσή κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου, η Irene Forte, η Έλλα Ρίτσαρντς (εγγονή του Κιθ Ρίτσαρντς και της Anita Pallenberg) και άλλοι πολλοί.

Η νύφη επέλεξε το dress code, με όλους τους καλεσμένους να είναι ντυμένοι με alpine fashion, δηλαδή ενδυμασία που παραπέμπει στη Βαυαρία και τις Άλπεις.

Το νυφικό ήταν κλασσικό, απλό αλλά αριστοκρατικό με V-neckline, δαντέλα, μακρύ τούλινο πέπλο ενώ η νύφη κρατούσε υπέροχα λουλούδια.

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Μαρία-Ολυμπία: Σαν αρχαία Ελληνίδα θεά με ολόλευκο φόρεμα αξίας 2.000 ευρώ (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Νίνα Φλορ-Πρίγκιπας Φίλιππος: Καλεσμένοι στο θεματικό πάρτυ της Sabine Getty - Η ριγέ μπλούζα Balmain αξίας $1,190 που ξεχώρισε (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ