Ελπίδα Ιακωβίδου: "Νιώθουμε όμορφα ο Τζώνη κι εγώ με αυτό που μας συμβαίνει" - Η αλλαγή σελίδας

Παραδέχτηκε ότι είναι ζευγάρι

Η ίδια η Ελπίδα Ιακωβίδου επιβεβαίωσε τελικά τις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον Τζώνη Καλημέρη.

Συγκεκριμένα μιλώντας στο κυπριακό περιοδικό «Down Town» η νέα σύντροφός του Τζώνη Καλημέρη, Ελπίδα Ιακωβίδου, εξήγησε πως έχει δημιουργηθεί ένας έρωτας, ο οποίος χωρίζεται ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο.

«Ήταν αναμενόμενο να γνωστοποιηθεί, ειδικά από τη στιγμή που αυτή μοιράζεται αναπόφευκτα μεταξύ δύο χωρών και δύο αεροδρομίων», είπε αρχικά η Ελπίδα Ιακωβίδου για την σχέση της με τον Τζώνη Καλημέρη.

«Ούτε εγώ, ούτε ο Τζώνης, είμαστε από τα άτομα που κρύβονται, ειδικά από τη στιγμή που νιώθουμε όμορφα με αυτό που μας συμβαίνει», πρόσθεσε.

Να υπενθυμίσουμε ότι στις 11 Ιουλίου, έγινε γνωστή η νέα σχέση του Τζώνη Καλημέρη, δύο χρόνια μετά τον χωρισμό του από την Χριστίνα Κοντοβά.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Summer's Cool», έβγαινε ήδη εδώ και τρεις μήνες με τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια της εκπομπής «Όμορφη μέρα» στο ΡΙΚ, Ελπίδα Ιακωβίδου.

Διαβάστε ακόμη: Τζώνη Καλημέρης: «Στείλανε στη Eurovision ένα 16χρονο παιδί με βερμουδίτσα να τραγουδήσει - Θέλει "άλλα" κότσια ο διαγωνισμός» (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Χριστίνα Κοντοβά και Τζώνη Καλημέρης μετά από 5,5 χρόνια σχέσης παίρνουν χωριστούς δρόμους (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr