Η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου αποκαλύπτει: «Μέχρι τα 7,5 δεν μιλούσα, δέχθηκα εκφοβισμό και ξυλοδαρμούς» (βίντεο)

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ η χρυσή παραολυμπιονίκης 

Η χρυσή Παραολυμπιονίκης, Αλεξάνδρα Σταματοπούλου μιλάει στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» για τον εκφοβισμό που δέχθηκε στο σχολείο.

«Δεν μιλούσα, ούτε τη μητρική μου γλώσσα, μίλησα 7,5 ετών. Στα σχολικά χρόνια όταν έβλεπαν ένα παιδί να μη μιλάει, ήταν ο πρώτος στόχος να δεχτεί bullying. Στο γυμνάσιο ο εκφοβισμός έφτασε στο αποκορύφωμα, δεχόμουν ξυλοδαρμούς και όταν έγινε αυτό με την υγεία μου, σκεφτόμουν ”τι άλλο να γίνει, έλα να με δείρεις”», αποκάλυψε.


«Ούτε εγώ ήξερα ότι θα κάνω κάτι καλό στην κολύμβηση, έλεγα πως δεν την θέλω, ότι δεν είναι για εμένα. Αλλά σκεφτόμουν ”μήπως μου έχει δοθεί αυτό για κάποιο λόγο;” και σκέφτηκα ”γιατί να σπρώχνω έτσι τις ευκαιρίες”. Μία μέρα πριν τον αγώνα τον καλό, είχα έρθει δέκατη και άκουγα από sites πως αποκλείστηκε η Σταματοπούλου και λέω ”ψυχραιμία, αύριο θα είναι το καλό μου χαρτί”», είπε σχετικά με την κολύμβηση.


Πριν δύο μέρες η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στον τελικό των 50μ ύπτιο (S4), ανήμερα των γενεθλίων της.

Διαβάστε ακόμη: Topwoman η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου - Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 50μ. ύπτιο στο Παρίσι - Το χαρισματικό κοριτσάκι που υιοθετήθηκε από Έλληνες γονείς, στα 14 διαγνώστηκε με το Σύνδρομο Stiff Person (φωτό-βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ