Νίκος Κουρής – Έλενα Τοπαλίδου: Το ζευγάρι βρίσκεται εδώ και 5 μήνες σε διάσταση – Ο ηθοποιός έχει μετακομίσει από το σπίτι τους (βίντεο)

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ο Νίκος Κουρής και η σύζυγός του, Έλενα Τοπαλίδου βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και 5 μήνες σε διάσταση.

Ο ηθοποιός διέγραψε τις φωτογραφίες του γάμου του με την Έλενα Τοπαλίδου από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενώ έκανε και unfollow τη γνωστή χορεύτρια και χορογράφο.

Οι κινήσεις αυτές ξεκίνησαν τις φήμες περί χωρισμού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ON Time φαίνεται ότι οι δύο τους βρίσκονται σε διάσταση τους τελευταίους πέντε μήνες, ενώ, μάλιστα, ο Νίκος Κουρής φέρεται να έχει φύγει από το σπίτι τους.

«Ο δημοφιλής ηθοποιός και η ταλαντούχα χορογράφος βρίσκονται σε διάσταση τους τελευταίους πέντε μήνες και ο Νίκος Κουρής μένει όλο αυτόν τον καιρό σε άλλο σπίτι. Αυτό που δεν γνωρίζει κανείς είναι αν τα σύννεφα στον γάμο τους θα οδηγήσουν σε χωρισμό ή σε επανασύνδεση», αναφέρει χαρακτηριστικά το σχετικό δημοσίευμα.  


Το ζευγάρι παντρεύτηκε το Δεκέμβριο του 2023, μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός γιου.

Να σημειωθεί ότι η Έλενα Τοπαλίδου έχει διατηρήσει στο δικό της προφίλ τις αναρτήσεις της με τις φωτογραφίες από τον γάμο τους και το πάρτι, οι οποίες συνοδεύονται από τρυφερά μηνύματα προς τον σύζυγό της.

Διαβάστε ακόμα: Νίκος Κουρής: Με τον γιό του για το αφιέρωμα στον Λευτέρη Βογιατζή – Είναι κούκλοι & μοιάζουν σαν 2 «σταγόνες νερό» (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Ο Νίκος Κουρής έκανε unfollow τη γυναίκα του, Έλενα Τοπαλίδου στο instagram - Διέγραψε όλες τις φωτό του γάμου τους

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ