Τον τέλειο φθινοπωρινό γάμο έκαναν ο Matthew & η Eve – H απλή, ρομαντική τελετή με φόντο τα βουνά του Colorado & το «old money» νυφικό γεμάτο πέρλες (φωτό)

Εικόνες απείρου κάλλους.

Η μάχιμη δικηγόρος Eve Levin και ο επαγγελματίας παίκτης του μπέιζμπολ Matthew Bowman συναντήθηκαν στο κολέγιο το 2013 και από τότε είναι αχώριστοι.

Αρραβωνιάστηκαν το 2021, όντας παράφορα ερωτευμένοι και τελικά παντρευτήκαν κάνοντας την πιο ιδιαίτερη και φθινοπωρινή τελετή.

Η νύφη φόρεσε ένα συγκλονιστικό φόρεμα γεμάτο μαργαριτάρια και έμοιαζε με νεράιδα.

Ο ιδιαίτερος γάμος των Eve Levin και Matthew Bowman πραγματοποιήθηκε στο Crested Butte του Κολοράντο. 

«Οι ρίζες της οικογένειάς μου είναι στο Crested Butte και το αγαπάμε πολύ με τον Matt», εξηγεί η Eve. «Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση, όμως. Είναι ένα απαιτητικό μέρος για να οργανώσεις έναν γάμο».

«Νιώθουμε και οι δύο πολύ τυχεροί που μπορέσαμε να πραγματοποιήσουμε την τελετή σε αυτό το μοναδικό σκηνικό», προσθέτει ο Matt. 

Το μέρος περιβαλλόταν από βουνά και είναι μαγικό για κάθε γάμο που γίνεται φθινόπωρο.

Όλα έμοιαζαν ονειρικά, απλή τελετή, λίγοι αλλά κοντινοί συγγενείς και φίλοι.

Να ζήσουνε!

Διαβάστε ακόμα: Ιδού ο γάμος της χρονιάς! Η Madelaine & ο Jacob ξόδεψαν 59 εκατ. δολ. σε μία παραμυθένια τελετή στο Παλάτι των Βερσαλλιών - Το Haute Couture νυφικό Dior & οι 4.000 χιλ. ανθοδέσμες (φωτό-βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Στην Αθήνα παντρεύτηκε η Μις Λίβανος τον άντρα της ζωής της - Το πάρτι χίλιες & μία νύχτες στο ΟΑΚΑ & τα 5 νυφικά! (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr