Ατζαμής οδηγός έκανε όπισθεν και διέλυσε δύο αυτοκίνητα: Δείτε εικόνες από την καραμπόλα των τριών οχημάτων - Το ένα σηκώθηκε στον αέρα

Η 70χρονη οδηγός πρώτα τράκαρε με προπορευόμενο όχημα και μετά πανικοβλήθηκε και έβαλε όπισθεν πατώντας τέρμα το γκάζι

Μία απίστευτη καραμπόλα καταγράφηκε το πρωί της Παρασκευής, μπροστά από το Εργατικό Κέντρο Σπάρτης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του flynews.gr, η οδηγός ενός κόκκινου οχήματος, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, κάνοντας όπισθεν, χτύπησε με μεγάλη ορμή ένα λευκό αγροτικό, το οποίο με τη σειρά του «καβάλησε», λόγω της μεγάλης δύναμης που αναπτύχθηκε, ένα μαύρο ΙΧ που ήταν σταθμευμένο ακριβώς πίσω.

Για καλή τύχη όλων, δεν υπήρξε τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές. Στο σημείο έσπευσαν οι αρμόδιες αρχές για τις απαραίτητες ενέργειες και για τη διερεύνηση του «περίεργου» τροχαίου ατυχήματος.

Σύμφωνα με το apela.gr, η οδηγός του κόκκινου οχήματος, περίπου 70 ετών, στη διασταύρωση των οδών Αγίου Νίκωνος και Διοσκούρων, έπεσε πάνω σε ένα προπορευόμενο ασημί όχημα που οδηγούσε ένας Άγγλος τουρίστας, το οποίο με τη σειρά του έπεσε επάνω σε πινακίδα του ΚΟΚ.

Η οδηγός, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πιθανόν πανικοβλήθηκε και έβαλε όπισθεν πατώντας τέρμα το γκάζι, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ένα σταθμευμένο άσπρο αγροτικό όχημα, το οποίο από τη δύναμη της σύγκρουσης εκσφενδονίστηκε πάνω σε ένα άλλο σταθμευμένο όχημα, το οποίο με τη σειρά του χτύπησε το πίσω όχημα.

Δείτε εικόνες από την καραμπόλα στην Σπάρτη:

4

Φωτό: flynews.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ