Πρίγκιπας William: Την απόλυτη φρενίτιδα προκαλεί το μουσάτο look του – Oι royal fans ψηφίζουν να το κρατήσει (φωτό & βίντεο)

«Με όλο το σεβασμό, Υψηλότατε  το μούσι σας μας κόβει την ανάσα – παρακαλούμε κρατήστε το», έγραψε μια θαυμάστρια.

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει διατηρήσει στις τελευταίες του εμφανίσεις ένα look που δεν έχουμε συνηθίσει σε royals.

Χθες ο διάδοχος του θρόνου, εκπροσώπησε το πατέρα του, Βασιλιά Κάρολο στην παρέλαση του Royal Air Force College Cranwell στο Lincolnshire.

Το  ατημέλητο look του μαγνήτισε όλα τα βλέμματα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ ανέφερε: «Είναι μεγάλη μου τιμή να εκπροσωπώ σήμερα τον πατέρα μου, την Αυτού Μεγαλειότητα τον Βασιλιά». «Αν και δεν αποφοίτησα από αυτήν τη σχολή, έχω αποφοιτήσει από την πτητική εκπαίδευση εδώ, οπότε είμαι εξοικειωμένος με τους εορτασμούς που ακολουθούν».

Το νέο αυτό look των κοινωνικών δικτύων έχουν ξετρελαθεί με το μούσι του.

«Πρέπει να κρατήσεις το μούσι», έγραψε μια θαυμάστρια, ενώ μια άλλη ανέφερε λεπτομερώς μια λίστα με τικ που περιλάμβανε «μούσι, στολή, πρίγκιπας … ναι, είμαι ενθουσιασμένη».

«Με όλο το σεβασμό, Υψηλότατε Πρίγκιπα της Ουαλίας, το μούσι σας μας κόβει την ανάσα – παρακαλούμε κρατήστε το», έγραψε μια άλλη θαυμάστρια.

Δεν το έχουμε συνηθίσει, αλλά η πραγματικότητα είναι πως του ταιριάζει πολύ και συμφωνούμε και εμείς να το κρατήσει.

Ο σύζυγος της καρκινοπαθούς Πριγκίπισσας Κέιτ μπορεί να έχει κρατήσει αυτό το μουσάτο look ως ένδειξη της πιο χαλαρής στάσης του προς τη ζωή, ιδιαίτερα μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της.

Τώρα η Πριγκίπισσα Κέιτ ολοκλήρωσε τον κύκλο των χημειοθεραπειών και η οικογένεια ξαλάφρωσε.

Διαβάστε ακόμα: Η πριγκίπισσα Κέιτ συγκινεί: «Μετά από εννέα δύσκολους μήνες, ολοκλήρωσα τις χημειοθεραπείες» - Δημοσιοποίησε βίντεο με όμορφες στιγμές με τα παιδιά της και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, δείτε

Διαβάστε ακόμα: Ατημέλητο look για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ – Εμφανίστηκε σε gallery με γένια – Κορίτσια μας αρέσει; (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ