Πρίγκιπας George: Μόλις άρχισε να πετάει – Πιλότος στα 11 χρόνια ενώ ο πατέρας του πρίγκιπας Ουίλιαμ ξεκίνησε στα 27 (φωτό)

Ο πρίγκιπας George έκανε το πρώτο μάθημα με αεροσκάφος

Ο πρίγκιπας George ο πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 11 ετών άρχισε τις πτήσεις με αεροπλάνο ακολουθώντας τα βήματα ου πατέρα τους στην Πολεμική Αεροπορία της Βρετανίας.

Ο 11χρονος πρίγκιπας George με τους γονείς του επισκέφθηκαν ένα πολυσύχναστο αεροδρόμιο κοντά στο σπίτι της Ουαλίας στο Windsor και έκαναν το μάθημά του σε ένα μονοκινητήριο Piper PA-28 αεροσκάφος για μαθητευόμενους πιλότους.

Η πτήση διήρκεσε περίπου μία ώρα και πραγματοποιήθηκε την τελευταία ημέρα των σχολικών διακοπών την περασμένη εβδομάδα.

Δεκάδες θεατές παρακολούθησαν στο αεροδρόμιο White Waltham, κοντά στο Maidenhead του Berkshire, καθώς ο νεαρός πρίγκιπας πετούσε στον αέρα και προσγειώθηκε με ασφάλεια στο έδαφος.

Ο πρίγκιπας George είχε την πρώτου επαφή με αεροσκάφος σε ηλικίας 3 ετών.

Ο πατέρας του, πρίγκιπας Ουίλιαμ που έμαθε να πετά σε ηλικία 27 ετών, είχε βάλει τον πρίγκιπα George στο κόκπιτ ενός τζετ της μοίρας επίδειξης Red Arrows όταν ήταν 3 ετών.

Φυσικά τόσο ο Ουίλιαμ όσο και η Κέιτ ήταν πολύ περήφανοι για τον γιό τους.

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας Τζορτζ: Ο διάδοχος του θρόνου έγινε 11 ετών - Το ασπρόμαυρο ενσταντανέ που τράβηξε η πριγκίπισσα Κέιτ & η απίστευτη ομοιότητα με τον πατέρα του, Γουίλιαμ

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ