44χρόνια από τον θάνατο της Grace Kelly & ο μύθος δεν σβήνει – H star του Hollywood που έγινε πριγκίπισσα του Μονακό – Το τραγικό τέλος σε τροχαίο

Η πριγκίπισσα Grace Kelly παραμένει διαχρονικά έμβλημα κομψότητας, στυλ

Στις 14 Σεπτεμβρίου 1982, η πριγκίπισσα Grace Kelly έχασε τραγικά τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε σε ένα ορεινό δρόμο κοντά στην Ακτή Αζούρ. 

Παρόλο που μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο στο Μονακό, έπασχε από ήπια εγκεφαλική αιμορραγία, απεβίωσε το επόμενο βράδυ. 

Ο σύζυγός της, πρίγκιπας Ρενιέ Γ ́, πήρε τη σπαρακτική απόφαση να την απομακρύνει από την υποστήριξη ζωής.

Ο κόσμος βυθίστηκε στο πένθος για την αγαπημένη πρώην σταρ του Χόλιγουντ και αξιομνημόνευτη ομορφιά. Η χάρη αναπαύθηκε στον καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου στο Μονακό, καθώς χιλιάδες πενθούντες παρατάχθηκαν στους δρόμους για να αποτίσουν τον τελικό φόρο τιμής.

Διαβάστε ακόμα: Ήταν Απρίλιος όταν η πιο chic star του Hollywood, Grace Kelly παντρεύτηκε τον Πρίγκιπα του παραμυθιού, τον γοητευτικό Ρενιέ του Μονακό - Εκείνη την ημέρα γράφτηκε ιστορία στο νυφικό & την κομψότητα (φωτό)

Αν και η ζωή της κόπηκε σύντομη, η κληρονομιά της αντέχει. Η πριγκίπισσα Γκρέις παραμένει ένα διαχρονικό έμβλημα κομψότητας, στυλ και της Χρυσής Εποχής του Χόλιγουντ.

Δείτε ακόμα: Vintage pic: Power couples - Γκρέις & Ρενιέ του Μονακό, Μαρία Κάλλας & Αριστοτέλης Ωνάσης - Οι γυναίκες-"τρόπαια" των 2 αντρών ...

Δείτε ακόμα: Ξιφομάχος, η Grace Kelly: Ένα σπάνιο κλικ με την Πριγκίπισσα του Μονακό – Η μοναδική χάρη & η ασύγκριτη cool ομορφιά (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ