Lily Collins: Αυτός είναι ο μοναδικός άνδρας στην πραγματική ζωή της superstar του «Emily in Paris» - Είναι αχώριστοι! (φωτό)

Χέρι-χέρι, τα lovebirds.

Στο Παρίσι διοργανώθηκε το glamorous party για την κυκλοφορία του δεύτερου μέρους της 4ης σεζόν του «Emily in Paris» και δεν το έχασε κανείς.

Πρώτη από όλους η σταρ του σόου Lily Collins, η οποία συνοδευόταν από τον διακριτικό σύζυγό της, τον Αμερικανό σκηνοθέτη Charlie McDowell

Χέρι-χέρι, τα lovebirds πόζαραν στο φακό πριν κατευθυνθούν στο ιδιωτικό δείπνο που διοργανώθηκε. 

Η ηθοποιός για αυτή την σημαντική βραδιά φόρεσε ένα διχτυωτό μίνι φόρεμα ενώ από μέσα διαφάνιζαν το μπουστάκι και το σορτσάκι της.

Ο εκλεκτός της καρδιάς της ήταν ντυμένος στα μαύρα με ένα απλό κλασικό κουστούμι.

Διαβάστε ακόμα: Emily in Paris: Ποιος είναι ο άγνωστος άντρας πάνω στη βέσπα; Νέες φωτό από την 4η σεζόν που θα δούμε στις 12 Σεπτεμβρίου

Για την ιστορία, οι δυο τους είναι σε σχέση από το 2019 και παντρεμένοι από το 2021.

Παρόλο που είναι αρκετά διακριτικοί, κάνουν συχνά κοινές εμφανίσεις, ειδικά όταν πρόκειται για τη στήριξη του ενός στον άλλον. 

Κατά τη διάρκεια αυτής της ξεχωριστής βραδιάς «Η Emily in Paris», η Lily Collins και η σύζυγος της βρέθηκαν με τα άλλα αστέρια της σειράς: Ashley Park, Camille Razat (υπέροχη στα κοσμήματα Messika) και Philippine Leroy-Beaulieu.

Διαβάστε ακόμα: Η Lily Collins γιορτάζει 3 χρόνια γάμου & υμνεί τον άνδρα της! – «Η αγκαλιά σου είναι το καλύτερο δώρο - Με κάνεις να αισθάνομαι σαν τον πιο ξεχωριστό άνθρωπο στον πλανήτη» (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr