Η Τατιάνα Μπλάτνικ όπως δεν την έχουμε ξαναδεί – Χορεύει & τραγουδάει – Η πρώην πριγκίπισσα είναι πια ο εαυτός της (βίντεο)

Με ένα ωραίο βιντεάκι εύχεται χρόνια πολλά στην κολλητή της.

Τέσσερις μήνες πέρασαν από το πολύκροτο διαζύγιο της Τατιάνας Μπλάτνικ και του δεύτερου γιου του Βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας, του Νικόλαου.

Η πρώην Πριγκίπισσα φαίνεται να βρήκε τον εαυτό της μετά τον χωρισμό.

Δείχνει πιο ξέγνοιαστη, πιο χαλαρή και ευδιάθετη. 

Με ένα γλυκό βίντεο εύχεται στην καλύτερη της φίλη Victoria Maria.

Στην ανάρτηση αυτή φαίνεται το πόσο κολλητές είναι οι ιδρύτριες της ΜΚΟ «Breathe Hellas».

Χορεύουν, τραγουδούν, περνάνε καλά χωρίς να τις ενδιαφέρουν οι γνώμες των  άλλων.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ της γράφει στην λεζάντα της ανάρτησης:  «Χρόνια Πολλά σε αυτή την καταπληκτική γυναίκα, την αδελφή μου ψυχή, συνιδρύτρια Breathe @lavictoriamaria έμπιστη μου στην σκέψη, τη δουλειά. Μαζί της δεν υπάρχει ένα τραγούδι που δεν μπορείς να χορέψεις.


Έχουμε καιρό να σε δούμε στην Αθήνα αλλά είσαι μαζί μας σε κάθε βήμα (ανάσα)- σήμερα (εντάξει αυτό το Σαββατοκύριακο γιατί άργησα μια μέρα :) γιορτάζω ΕΣΕΝΑ & το φως & τη μουσική που φέρνεις σε κάθε δωμάτιο - πάντα προσθέτεις μπαχαρικά στην ζωή, μουσική στη σιωπή και να κάνεις τη δουλειά διασκεδαστική.


Πρόσθεσα και αυτά τα αποσπάσματα από εμένα, γιατί κάθε φορά που ήμουν πεσμένος ή ήθελα να τα παρατήσω καταλήγαμε να κλαίμε στα γέλια και μετά να το χορεύουμε μακριά- Μόνο μαζί σου! Σε αγαπάμε & μας λείπεις!».

Διαβάστε ακόμα: Τατιάνα Μπλάτνικ: Χωρίς τον πρίγκιπα Νικόλαο θα γιορτάσει τα γενέθλια της φέτος - Η περσινή έκπληξη με τούρτα & μπαλόνια στο σπίτι

Διαβάστε ακόμα: Κατασυγκινεί η Τατιάνα Μπλάτνικ: "Θα γιορτάζαμε πάλι σήμερα μαζί τα γενέθλια μας - Σ'αγαπώ και μου λείπεις" -Εξαφανισμένος εδώ και 3 μήνες

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ