Demi Moore: Η πρώην σύζυγος του Bruce Willis μας ενημερώνει για την πορεία της υγείας του – «Πηγαίνω κάθε εβδομάδα - Εκτιμώ τον χρόνο που μοιραζόμαστε» (φωτό & βίντεο)

Η ηθοποιός είπε: «Νομίζω, ξέρεις, δεδομένων των συνθηκών, πως είναι σε σταθερή κατάσταση».

ταλαντούχα ηθοποιός Ντέμι Μουρ μας έδωσε ένα update για την υγεία του πρώην συζύγου της και πατέρα των παιδιών της, Μπρούς Γουίλις που πάσχει από άνοια.

Η 61χρονη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ντρου Μπάριμορ και έδωσε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης.

Μεταξύ των θεμάτων που συζήτησαν ήταν και η υγεία του Μπρους Γουίλις.

Για την ιστορία, το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της κωμωδίας δράσης «StakeOut». 

Παντρεύτηκαν το 1987 και ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους το 1998 λόγω «αγεφύρωτων διαφορών». Έκτοτε, όμως, παραμένουν εξαιρετικοί φίλοι και περνούν αρκετό χρόνο μαζί.

Πώς είναι ο Μπρους Γουίλις

Η ηθοποιός είπε: «Νομίζω ότι τα πηγαίνει, ξέρεις, δεδομένων των συνθηκών, νομίζω πως είναι σε σταθερή κατάσταση».

Στη συνέχεια, μιλώντας για τις κόρες τους και για το πώς τις βοηθάει να αντιμετωπίσουν την κατάσταση της υγείας του πατέρα τους, η Ντέμι Μουρ είπε: «Ξέρεις, αυτό που λέω στα παιδιά μου είναι να προσαρμόζεσαι με τις καταστάσεις. Δεν κρατάς αυτό που ήταν ή αυτό που θέλεις να γίνουν, αλλά αυτό που είναι αυτή τη στιγμή. Και από αυτό, υπάρχει τόση ομορφιά και χαρά και αγάπη και γλυκύτητα. Όταν βρίσκομαι στο Λος Άντζελες, πηγαίνω κάθε εβδομάδα και πραγματικά εκτιμώ τον χρόνο που μοιραζόμαστε όλοι μαζί».

Image

twitter

Υπενθυμίζεται πως τον Μάρτιο του 2022, αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά πως ο Μπρους Γουίλις είχε διαγνωστεί με αφασία.

Η αφασία-άνοια είναι μια γλωσσική διαταραχή που προκαλείται από εγκεφαλική βλάβη και μπορεί να οδηγήσει σε δυσκολίες στην κατανόηση, την ομιλία, την ανάγνωση ή τη γραφή.

Image

twitter

Να σημειωθεί ότι ο Willis από το 2009 είναι μαζί με το μοντέλο Emma Heming και έχουν μαζί δυο κόρες, την Μαμπέλ Ρέι Γουίλις και την Έβελυν Πεν Γουίλις.

Συνεπώς συνολικά ο ηθοποιός που πάσχει από άνοια, έχει 5 κόρες.

Διαβάστε ακόμα: Μία πολύ τρυφερή στιγμή για τα γενέθλια του Bruce Willis - Το συγκινητικό τετ α τετ με την πρώην γυναίκα & μητέρα των παιδιών του, Demi Moore (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ