Kate Winslet: «Έτσι έγινα ξανά σέξι & ανέβασα την λίμπιντο μου - Τι πήρα & επανήλθε ο ερωτισμός στο κρεβάτι με το σύντροφό μου» (φωτό)

Άλλαξε όλη η ερωτική της ζωή!

Η πολυβραβευμένη και ταλαντούχα ηθοποιός, Kate Winslet αποκάλυψε τι της άλλαξε την ερωτική της ζωή.

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο podcast «How to fail» και έδωσε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι έχει υποβληθεί σε θεραπεία ενίσχυσης της τεστοστερόνης, προκειμένου να ανεβάσει τη λίμπιντό της και να βελτιώσει την ερωτική της ζωή. 

«Μερικές φορές υπάρχει μια πτώση στη λίμπιντό μας, επειδή  μπορεί να συμβαίνουν πολλά πράγματα με τον θυρεοειδή. Πολλοί άνθρωποι δεν το γνωρίζουν, αλλά οι γυναίκες έχουν τεστοστερόνη στο σώμα τους, η οποία όταν ‘’τελειώνει’’, εξαφανίζεται», ανέφερε η ίδια. 

Πρόσθεσε: «Όταν τελειώσει, πρέπει να την αντικαταστήσετε και αυτό είναι κάτι που μπορεί να γίνει και θα νιώσετε ξανά σέξι. Το ξέρω», κατέληξε για το ζήτημα.

Διαβάστε ακόμα: Η Κέιτ Γουίνσλετ θυμάται το φιλί με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο - "Γυρίσαμε τη σκηνή 4 φορές - Όλα ήταν εφιάλτης!" (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Η Κέιτ Γουίνσλετ μίλησε για τον νέο της ρόλο ως Lee Miller: «Είναι δύσκολο να κάνεις ταινίες για γυναίκες» - «Ελπίζω ότι ο κόσμος θα είναι πιο ανοικτόμυαλος» (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ