Και οι Βασίλισσες διασκεδάζουν! – Η Μαρία Τερέζα του Λουξεμβούργου & η Ματθίλδη του Βελγίου πάνω σε golf car – Γέλια & βόλτες (φωτό & βίντεο)

Δεν ακολουθούν πάντα το πρωτόκολλο!

Η Βασίλισσα Ματθίλδη και ο Βασιλιάς Φίλιππος του Βελγίου ταξίδεψαν ως του Λουξεμβούργο για να επισκεφτούν τον Δούκα Ερρίκο και της Δούκισσα Μαρία Τερέζα.

Μαζί τους είναι και οι αρχηγοί άλλων κρατών, όπως του Λιχτενστάιν, της Γερμανίας και της Ελβετίας. Μόνο η Αυστρία δεν εκπροσωπείται στη χώρα της λόγω των επερχόμενων εκλογών.

Όλοι μαζί βρέθηκαν για να συζητήσουν θέματα που αφορούν τις γερμανόφωνες χώρες.

Βέβαια παρόλο που η συνάντηση είναι για σοβαρό λόγο, οι Βασίλισσες μας δείχνουν πως ξέρουν να διασκεδάζουν

Δεν ακολουθούν πάντα το πρωτόκολλο!

Σε βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του Δουκάτου του Λουξεμβούργου, φαίνονται η Δούκισσα Μαρία Τερέζα και η Βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου να είναι πάνω σε ένα golf car και να ξεσπούν σε γέλια.

Διαβάστε ακόμα: Υπερήφανοι οι royals του Βελγίου! Η διάδοχος του θρόνου, Ελισάβετ αποφοίτησε από το Oxford - Με σικ ροζ φόρεμα η Βασίλισσα Ματθίλδη & floral η μικρούλα Ελεονώρα (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Η Βασίλισσα του Λουξεμβούργου είναι Κουβανέζα: Η αριστοκρατική οικογένεια της έφυγε από την Αβάνα, όταν ο Φιντέλ Κάστρο κατάσχεσε την περιουσία τους – Ο γάμος με τον Βασιλιά Χένρι & τα 5 παιδιά

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr