Κηδεία Κώστα Καρουσάκη: «Mέχρι την τελευταία στιγμή μου έλεγε, ότι πρέπει να συνεχίσω το λαϊκό τραγούδι» - Συγκινεί η κόρη του Ελένη (βίντεο)

Τραγικές φιγούρες οι κόρες και η σύζυγος του στην κηδεία του τραγουδιστή Κώστα Καρουσάκη

Το τελευταίο "αντίο" είπαν συγγενείς και φίλοι στον τραγουδιστή Κώστα Καρουσάκη.

Η κηδεία του τραγουδιστή έγινε στον ιερό ναό Πέτρου και Παύλου στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου

Τραγικές φιγούρες ήταν οι δύο κόρες του Κώστα Καρουσάκη και η τελευταία σύζυγός του.

Μάλιστα μετά τον θάνατο του τραγουδιστή πριν από δύο μέρες η Ελένη Καρουσάκη που επίσης έχει ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της τον αποχαιρέτησε με μία φωτογραφία που έγραφε: «Καλό παραδεισο πατέρα.ΜΑΧΗΤΗΣ μέχρι το τέλος!Σ’ΑΓΑΠΩ…

Η Ελένη Καρουσάκη, η οποία κληρονόμησε το ταλέντο του πατέρα της μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα» λέγοντας για τον πατέρα της: «Μου έλεγε ό,τι ο Θεός ξέρει. Μια ημέρα πριν «φύγει» του είπα θέλω να μείνεις, γιατί είχα και την απώλεια της μαμάς μου πρόσφατα. Ήταν οι ρίζες μου. Εκείνος μου έλεγε, ότι ο Θεός ξέρει. Mέχρι την τελευταία στιγμή μου έλεγε, ότι πρέπει να συνεχίσω το λαϊκό τραγούδι και αυτό θα κάνω, όσο και αν αλλάζουν τα δεδομένα. Ήταν ένας ήρωας, το πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή, είναι ο μεγαλύτερος μαχητής που είχα συναντήσει στη ζωή μου, είναι ο ήρωάς μου».


Η σύζυγος του Κώστα Καρουσάκη ανέφερε εμφανώς συγκινημένη: «Ήμασταν μαζί μια ολόκληρη ζωή, 40 χρόνια. Ήταν ένας εξαίρετος άνθρωπος. Η τελευταία κουβέντα που είπε στον γιατρό, όταν μπόρεσε να μιλήσει, ήταν ο «βράχος μου» λέγοντας για εμένα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ