Πέθανε ο δικηγόρος Νίκος Λύτρας: Το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μόλις 47 ετών - Πως τον αποχαιρετούν Νίκος Παππάς, Στέφανος Κασσελάκης, Γιώργος Βασιλειάδης

Ο Νίκος Λύτρας ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός αγοριού

Ο Νίκος Λύτρας, δικηγόρος και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ έφυγε από την ζωή σε ηλικία 47 ετών, προκαλώντας θλίψη με την είδηση θανάτου του.

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Νίκος Παππάς προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση μετά τη γνωστοποίηση θανάτου του Νίκου Λύτρα.

«Γιατί ρε Νίκο; Γιατί; Δεν υπάρχουν λόγια. Αντίο σύντροφε αγαπημένε» έγραψε στο Facebook ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Νίκος Παππάς.

 

Ποιος ήταν ο Νίκος Λύτρας

Ο Νίκος Λύτρας είχε γεννηθεί στον Άγιο Δημήτριο το 1977, ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός αγοριού.

Διετέλεσε αντιπρόεδρος και εν συνεχεία πρόεδρος του ΔΣ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας την περίοδο 2017-2019, όπου κατάφερε και απέδωσε με τους συνεργάτες του στους πολίτες 11 νέα γήπεδα, παιδικές χαρές, έργα αθλητικής υποδομής χωρίς εξωτερικό δανεισμό και επιπλέον κρατική χρηματοδότηση, αυξάνοντας παραλλήλως τα έσοδα του Οργανισμού κατά 50%.

Στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Γιώργο Ιωακειμίδη και τον συνδυασμό "Αττικός Κύκλος" στο Νότιο Τομέα της Αθήνας.

Ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Νίκο Λύτρα

Ο Στέφανος Κασσελάκης ενημερώθηκε για την ξαφνική απώλεια του νεαρού δικηγόρου κι εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήριά του στους οικείους του. «Ένας ακέραιος χαρακτήρας, που αφήνει παρακαταθήκη τους αγώνες του για την ανάταξη της Προοδευτικής παράταξης» σημείωσε στο μήνυμά του.

Ο Νίκος Λύτρας είχε ταχθεί στο πλευρό του 36χρονου πολιτικού από τη στιγμή της εκλογής του στην προεδρία, αν και αρχικά (α’ γύρος) είχε στηρίξει την υποψηφιότητα του Νίκου Παππά. Ήταν δε αντίθετος με την πρόσφατη πρόταση μομφής.

Είχε γεννηθεί στον Άγιο Δημήτριο το 1977, ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός αγοριού.

Το "αντίο" των συντρόφων

Από την πλευρά του ο Γιώργος Βασιλειάδης θυμήθηκε την κοινή πορεία τους στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους. «27 χρόνια αδέρφια. Πανεπιστήμιο, δικηγορία, αριστερά.. Χαρές, αγωνίες, φόβοι.. Αλλά πάντα μια σταθερά στο πλευρό όλων των φίλων σου. Θα μου λείψεις Νικόλα. Αλλά τουλάχιστον θα ξαναβρείς την αγαπημένη μας Ευαγγελία, το μωρό σου, και θα χαμογελάσεις ξανά», έγραψε.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Βουλγαράκης ανέφερε: «Μόλις πληροφορήθηκα ότι ο Νίκος Λύτρας μας άφησε. Θα μας λείψεις Σύντροφε. Κρατώ το αγωνιστικό σου πνεύμα, την ειλικρινή σου αγωνία και το πηγαίο χιούμορ σου. Από σήμερα το κόμμα στα Νότια είναι πιο φτωχό. Συλλυπητήρια στην οικογένεια…»

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ