Τρομακτικό βίντεο: Πύθωνας 4 μέτρων, τύλιξε 64χρονη στην Ταϊλάνδη ενώ έπλενε τα πιάτα - «Περίμενε να πεθάνω για να με φάει», έδινε μάχη 4 ώρες με το φίδι

Η 64χρονη γυναίκα φώναζε επί δύο ώρες έως ότου την άκουσε έναν γείτονας που κάλεσε την αστυνομία

Η 64χρονη Αρομ Αρουνρότζ στην Ταϊλάνδη βρέθηκε επί 4 ώρες τυλιγμένη από έναν τεράστιο πύθωνα μέχρι οι διασώστες να την απεγκλωβίσουν.

Όπως περιέγραψε η ίδια, η περιπέτειά της ξεκίνησε την ώρα που έπλενε πιάτα όταν ξαφνικά ένιωσε ένα δάγκωμα στο δεξί της πόδι. 

Αρχικά πίστεψε ότι ήταν μια σαύρα αλλά όταν είδε ότι επρόκειτο για πύθωνα προσπάθησε να του ξεφύγει με αποτέλεσμα να πέσει δίνοντας στο βάρους 20 κιλών φίδι την ευκαιρία να την τυλίξει.

Δύο ώρες μετά την επίθεση του φιδιού, ένας γείτονας άκουσε τις κραυγές της 64χρονης και ενημέρωσε την αστυνομία.

«Φοβήθηκα ότι ο πύθωνας θα με σκοτώσει οπότε άρχισα να ουρλιάζω. Δεν έχω τρομοκρατηθεί περισσότερο. Το φίδι δεν με άφηνε. Πιστεύω οτι περίμενε να πεθάνω για να με φάει. Οπότε προσευχόμουν και ήλπιζα για το καλύτερο» δήλωσε μετά τη διάσωσή της η 64χρονη, της οποίας τα χέρια είχαν ήδη μουδιάσει από το σφίξιμο του πύθωνα.

Δείτε το βίντεο

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας χρειάστηκαν 30 λεπτά αφού εντόπισαν τη γυναίκα, προκειμένου να την απεγκλωβίσουν πριν αφήσουν τον πύθωνα να φύγει προς γειτονικό δάσος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ