Χριστίνα Πουλίτση: Η διάσημη σοπράνο είναι για 2η φορά έγκυος – «Πρέπει να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή» (φωτό)

"Πλέει" σε πελάγη ευτυχίας!

Η διάσημη σοπράνο, Χριστίνα Πουλίτση είναι έγκυος ξανά!

Η Χριστίνα Πουλίτση ανακοίνωσε την δεύτερη εγκυμοσύνη της με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram.

Μοιράστηκε την φωτογραφία της με την φουσκωμένη κοιλίτσα με τους 4.384 followers της, την οποία συνόδευσε με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.

«Τι πολύτιμο προνόμιο είναι να είσαι ζωντανός, να αναπνέεις, να σκέφτεσαι, να απολαμβάνεις, να αγαπάς"... να μεγαλώνεις αγάπη μέσα σου και να την έχεις στην αγκαλιά σου.

Με μεγάλη μου χαρά αφιερώνω αυτή την ανάρτηση στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου και μοιράζομαι τη χαρά μου με όλους εσάς!

Νιώθω δέος στη σκέψη ότι το πρώτο μου παιδί έζησε μέσα από εμένα το μαγευτικό μέρος του #herodesatticustheatre ακούγοντας με να τραγουδάω Gilda στο Rigoletto του Verdi και λαμβάνοντας ως μωρό το πρώτο προσωπικό της χειροκρότημα από 5.000 ανθρώπους καιότι το δεύτερο παιδί μου βίωσε την επιβλητική ενέργεια του #kallimarmaro #panathenaic #stadium ακούγοντας τη μητέρα της να τραγουδάει μαζί με τα ledgends της Opera Placido Domingo και Jose Carreras μπροστά σε 13.500 άτομα.

Η ζωή είναι τόσο απρόσμενη με τόσους πολλούς τρόπους με τα πάνω και τα κάτω της. Το μόνο πράγμα που χρειάζεται να κάνουμε είναι να απολαύσουμε κάθε στιγμή αυτού του ταξιδιού.

Ο χρόνος δεν επιστρέφεται, γι' αυτό ξοδέψτε τον με πρόθεση και συνείδηση.

Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξη και την παρουσία σας στην προσωπική και καλλιτεχνική μου ζωή. Αυτό με κάνει να συνεχίζω... Το μόνο πράγμα που θέλω να κάνω ως καλλιτέχνης είναι να σου φέρω πίσω την αγάπη και τη χαρά που μου δίνεις μέσα από το τραγούδι μου.

Να προσέχετε

Χριστίνα».

Η διάσημη σοπράνο με τον σύζυγό της Σταύρο έχουν ήδη μια κόρη, την 2χρονη Άννα Μαίρη και τώρα «πλέουν» ξανά σε πελάγη ευτυχίας.

Λίγα λόγια για την σοπράνο και τη καριέρα της

Η Χριστίνα Πουλίτση γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε μουσικολογία και θεωρία της μουσικής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στη συνέχεια σπούδασε στο Βερολίνο ως υπότροφος του Ελληνικού Συλλόγου "Μαρία Κάλλας" στο Πανεπιστήμιο των Τεχνών.

Το 2009 έκανε το ντεμπούτο της ως Ισαμπέλα στην όπερα του Τζοακίνο Ροσσίνι, Ευτυχισμένη εξαπάτηση, στην Εθνική Λυρική Σκηνή. Από τότε έχει συνεργαστεί με τον οργανισμό πολλάκις. Οι προηγούμενοι ρόλοι της περιλαμβάνουν τον ρόλο της Μουζέτα στην όπερα Λα Μποέμ του Τζάκομο Πουτσίνι και το ρόλο της αδελφής Κονστάνς στην όπερα Διάλογοι των Καρμελιτών του Φρανσίς Πουλένκ.

Ένα χρόνο αργότερα τραγούδησε στην όπερα "Ταξίδι στο Ρέιμς" του Ροσσίνι ως μέρος του Φεστιβάλ Όπερας Ροσσίνι.

Ο πιο γνωστός ρόλος της είναι αυτός της βασίλισσας της νύχτας στην όπερα του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ, Ο Μαγικός Αυλός.

Τον Αύγουστο του 2014 ήταν φιναλίστ στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Όπερας. Την ίδια χρονιά ψηφίστηκε ως η καλύτερη νεαρή τραγουδίστρια της χρονιάς.

Διαβάστε ακόμα: Όταν η Μαρία Ναυπλιώτου συνάντησε τη διάσημη σοπράνο μας Χριστίνα Πουλίτση: Ταξιδάκι στο Βερολίνο χωρίς έγνοιες (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Η διάσημη σοπράνο Χριστίνα Πουλίτση βάφτισε την μικρούλα της στις Σπέτσες - Κούκλα η Όλγα Κεφαλογιάννη, εντυπωσιακές η Ζέτα Δούκα, Μαρία Ναυπλιώτου ... (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ