Βόλος: Πήδηξε από τον γκρεμό και έδωσε τέλος στη ζωή του ο 40χρονος που χτύπησε με ψαροντόφεκο τον 69χρονο πατέρα του (βίντεο)

Ο 40χρονος που είχε διαφύγει της σύλληψης, βρέθηκε νεκρός στην περιοχή Πευκάκια στις Αλυκές Βόλου

Νεκρός εντοπίστηκε ο 40χρονος, γιός που τραυμάτισε με ψαροντούφεκο τον 69χρονο πατέρα στον Βόλο του πριν δύο ημέρες.

Ο 40χρονος πήδηξε από βράχο στον γκρεμό και εντοπίστηκε στην περιοχή Πευκάκια στις Αλυκές Βόλου μαζί με το ηλεκτρικό ποδήλατο με το οποίο κυκλοφορούσε όπου άνδρες του Λιμενικού περισυνέλεξαν τη σορό για να την παραδώσουν στο ΕΚΑΒ.

Η σορός μεταφέρθηκε στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για αυτοκτονία.

Ο 40χρονος ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε κλινική τρεις φορές. Είχε διαγνωστεί με ψύχωση και διαταραχή προσωπικότητας, με αποτέλεσμα να έχει αρκετά συχνά βίαια ξεσπάσματα.

Δείτε ακόμα: Βόλος: 40χρονος χτύπησε με ψαροντούφεκο τον πατέρα του στο κεφάλι και το στήθος - Το καμάκι τρύπησε το κρανίο, σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο 

Υπενθυμίζεται ότι η επίθεση είχε σημειωθεί το πρωί της Τρίτης και έκτοτε ο δράστης παρέμενε άφαντος ενώ ο 69χρονος πατέρας, που δέχθηκε διπλή επίθεση με καμάκι στο στήθος και στο κεφάλι με τη βέργα να διαπερνά το κρανίο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Διαβάστε ακόμα: Συγκλονιστικές μαρτυρίες: "Είδα έναν ηλικιωμένο με καμάκι στο κεφάλι" - Μάρτυρες περιγράφουν την επίθεση που δέχθηκε 69χρονος με ψαροντούφεκο από τον γιό του (βίντεο)


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ