Μαρινέλλα: Μπροστά στα μάτια της κόρη της, Τζωρτίνας Σερπιέρη & της εγγονής της, Μελίνας Δασκαλοπούλου κατέρρευσε επι σκηνής (φωτό)

Βρισκόντουσαν ανάμεσα στο πλήθος

Σε σοκ βρίσκεται ο καλλιτεχνικός κόσμος και όχι μόνο μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη επί σκηνής η Μαρινέλλα στην χθεσινή της συναυλία στο Ηρώδειο.

Η 86χρονη καθώς τραγουδούσε κατάρρευση κάνοντας τον κόσμο να τρέχει αμέσως για βοήθεια.

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ

Μαρινέλλα: Η κόρη της Τζωρτίνα Σερπιέρη και η εγγονή της Μελίνα Δασκαλοπούλου λίγο πριν τη δουν να καταρρέει στη σκηνή

Δεκάδες επώνυμοι και μη βρίσκονταν στο πλήθος απολαμβάνοντας με ενδιαφέρον τις ερμηνείες της σπουδαίας τραγουδίστριας.

ΣΕΡΠΙΕΡΗ

Ανάμεσα τους και η κόρη της Μαρινέλας, Τζωρτίνα Σερπιέρη και η εγγονή της, Μελίνα Δασκαλοπούλου.

Μάλιστα, λίγες ώρες πριν την έναρξη της συναυλίας πόζαραν με χαμόγελο στο φακό κάτι που σίγουρα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε έπειτα.

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ


Τα νεότερα για την υγεία της

Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας της σπουδαίας τραγουδίστριας, η οποία νοσηλεύεται σε ΜΕΘ ιδιωτικού θεραπευτηρίου. Η Μαρινέλλα κατέρρευσε χθες το βράδυ στη σκηνή, κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο.

Το νοσοκομείο «Υγεία», όπου και νοσηλεύεται, εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν που κάνει λόγο για σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. «Η κ. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο. Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη».

Διαβάστε ακόμη: Τι είναι το αιμορραγικό εγκεφαλικό που υπέστη η Μαρινέλλα – «Πρέπει να μας προβληματίζει η έντονη κεφαλαλγία» εξηγεί η Ματίνα Παγώνη - Τα σημάδια που δεν πρέπει να αγνοήσουμε (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Μαρινέλλα, τα νεότερα για την υγεία της: Έχει εκτεταμένη ενδοεγκεφαλική αιμορραγία - Η κατάστασή της είναι κρίσιμη - Το ιατρικό ανακοινωθέν

Διαβάστε ακόμη: Αντώνης Ρέμος: Σοκαρισμένος από τη στιγμή της κατάρρευση της Μαρινέλλας αποχωρεί από τη συναυλία - Δεν μπορεί να μιλήσει (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ