Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Λέοντα - Αρμονική ημέρα με πολύ δημιουργηκότητα!

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Με μεγαλύτερη εξωστρέφεια έρχεται η σημερινή μέρα και υπάρχει περισσότερη «πλανητική» αρμονία. Η Σελήνη προχωρά τα ξημερώματα στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα και μας κάνει πιο δημιουργικούς στις προσεγγίσεις μας. Οι κύριες όψεις της Σελήνης είναι τα εξάγωνα που πραγματοποιεί με τον Ερμή και τον Ήλιο στον Ζυγό που ενισχύουν την αυτοπεποίθηση μας, προσδίδουν γοητεία στον λόγο μας και βοηθούν στην ενδυνάμωση των σχέσεων μας. Οι όψεις αυτές τις πρωινές ώρες είναι θετικές για όλων των ειδών τις συνεργασίες και τις σχέσεις. Είμαστε πιο ξεκάθαροι σε αυτά που θέλουμε αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα τα διεκδικήσουμε. Το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη το μεσημέρι μπορεί βέβαια να μας ζορίζει λίγο στις επαφές μας κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι από τις ιδιαίτερα θετικές της εβδομάδας, καθώς η Σελήνη από τον Λέοντα σχηματίζει εξάγωνα με τον Ήλιο και τον Ερμή και δημιουργεί ένα εξαιρετικό κλίμα για τις σχέσεις σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν έχετε κάποιες σκέψεις, κάποιες ιδέες που θέλετε να συζητήσετε και να νιώσετε ότι έχετε την αποδοχή των άλλων ή την έγκρισή τους αν μιλάμε για κάτι επαγγελματικό, η σημερινή μέρα προσφέρεται από κάθε άποψη όπως και η αυριανή. Ακόμη, οι βραδινές ώρες έχουν κάτι ευχάριστο και μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε για να χαλαρώσετε με τον σύντροφο σας ή να κάνετε κάτι που σας διασκεδάζει ιδιαίτερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα έρχεται με αρκετές απαιτήσεις και κούραση, αλλά οι θετικές όψεις που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ήλιο και τον Ερμή τις πρωινές ώρες θα σας βοηθήσουν να βγάλετε πέρα τις υποχρεώσεις σας αγόγγυστα. Αυτό που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα είναι τα όρια σας ακόμη και μέσα στην ίδια σας την οικογένεια. Γιατί ακριβώς εκεί μπορεί πιο εύκολα να καταπατηθούν, καθώς μπαίνει μπροστά το συναίσθημα κι ακόμη και οι πιο σκληροπυρηνικοί Ταύροι δύσκολα μπορεί να χαλάσετε χατίρι σε αυτούς που αγαπάτε. Σήμερα μπορεί να υπάρχει κι ένα αυξημένο ενδιαφέρον για κάποιο πρόσωπο από το χώρο εργασίας αν είστε μόνες μόνοι ή ακόμη μπορεί να λάβετε μια ενθαρρυντική οικονομική είδηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα έχει ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία αγαπητοί μου Δίδυμοι, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα. Μάλιστα οι όψεις με Ερμή και Ήλιο στον φιλικό σας Ζυγό μπορεί να σας βρίσκουν τις πρωινές ώρες να κάνετε κάποια πολύ σοβαρή συζήτηση για θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά, τις σπουδές, τη διαφήμιση, το μάρκετινγκ, τα θέματα του διαδικτύου. Αν κάνετε μια δουλειά που εμπίπτει σε αυτές τις κατηγορίες και που η επικοινωνία είναι η βάση της, τότε μπορεί να σημειώσετε μεγαλύτερο πρόοδο κι επιτυχία. Ακόμη δεν είναι απίθανο να συζητάτε για μια νέα συνεργασία ή να την επισημοποιείτε κιόλας. Οι θετικές αυτές όψεις φυσικά θα μπορούσαν να παίξουν κι ένα θετικό ρόλο στην προσωπική σας ζωή! Το μεσημέρι, παρόλα αυτά, προσέξτε λίγο περισσότερο τις σχέσεις με συνεργάτες αλλά και τις διατροφικές ατασθαλίες.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ