H Lana del Rey μόλις παντρεύτηκε τον Jeremy Dufrene - To minimal νυφικό & η τελετή "δίπλα" στους αλιγάτορες (βίντεο)

Γνωρίζονται πολλά χρόνια

Κυρίοι, σας ενημερώνουμε ότι δεν προλάβατε, το δώσαμε το κορίτσι!

Η Lana del Rey παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Jeremy Dufrene την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Des Allemandes της Λουιζιάνα, εκεί που πραγματοποιεί τις δημοφιλείς εκδρομές του ο σύζυγός της.  

Να πούμε ότι ο Dufrene είναι, "alligator tour guide" δηλαδή κάνει περιηγήσεις με σκάφος σε νερά με αλιγάτορες.

Μέσα από πλάνα που εξασφάλισε η Daily Mail, βλέπουμε τη νυφούλα να συνοδεύεται από τον πατέρα της, Robert Grant, με μια ανθοδέσμη στο χέρι.

Έδειχνε μία πριγκίπισσα με λευκό minimal φόρεμα με μανίκια, ενώ ο γαμπρός φορούσε σκούρο κοστούμι, γιλέκο και καφέ δερμάτινα παπούτσια.

Lana Del Rey & Jeremy Dufrene Together

Η γνωριμία

Η 39χρονη τραγουδίστρια και ο Ντουφρέν, οι οποίοι φέρονται να γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια (εμφανίστηκαν σε κοινή φωτογραφία στο Facebook το 2019), φημολογήθηκαν για πρώτη φορά ότι βγαίνουν μετά την εμφάνιση ενός βίντεο στο TikTok που τους δείχνει να κρατιούνται χέρι-χέρι αυτό το καλοκαίρι.

Εν μέσω των φημών, η Ντελ Ρέι φαινομενικά διέψευσε ότι ήταν σε σχέση με τον Ντουφρέν στην ενότητα των σχολίων μιας ανάρτησης στο Instagram στις 31 Αυγούστου. Παρά τη άρνηση της καλλιτέχνιδας, η Ντελ Ρέι φωτογραφήθηκαν ξανά χέρι-χέρι στη Νέα Υόρκη στις 7 Σεπτεμβρίου, όταν παρευρέθηκαν στον γάμο του μοντέλου, της Κάρεν Έλσον.

lana del rey jeremy dufrene

Οι "άτυχοι" αρραβώνες της Lana del Rey

Στο παρελθόν η τραγουδίστρια είχε αρραβωνιαστεί τον συνάδελφό της μουσικό Έβαν Γουίνικερ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Billboard από τον Μάρτιο του 2023. Ωστόσο, ο γάμος δεν προχώρησε, με την Ντελ Ρέι να δηλώνει ελεύθερη κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο «Harper's Bazaar» τον Νοέμβριο του ίδιου έτους.

Πριν από αυτό, τον Δεκέμβριο του 2020, η ποπ - σταρ φημολογούνταν επίσης ότι ήταν αρραβωνιασμένη με τον Κλέιτον Τζόνσον.

Ακούστε εδώ τα καλύτερα hits της τραγουδίστριας:

Διαβάστε ακόμη: H Lana Del Rey & το "domino effect": Πως επηρέασε τη συναυλία της τραγουδίστριας - Δείτε το πλήθος να πέφτει κάτω (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: H Lana Del Rey γίνεται σιγά σιγά fan της Αθήνας - Να και ένα βίντεο από το Ναό του Ολυμπίου Διός

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ