Δόμνα Μιχαηλίδου - Λεωνίδας Μαντωνάκης: Ένα βήμα πριν τον γάμο – Το φλογερό ειδύλλιο του ψυχίατρου με την καλλονή πολιτικό (φωτό)

Ακόμα δεν έχει οριστεί η ημερομηνία γάμου.

Η πρώην Υπουργός και νυν Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της!

Ο λόγος για την Δόμνα Μιχαηλίδου και τον Λεωνίδα Μαντωνάκη.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, η πρόταση γάμου έγινε στο τέλος του καλοκαιριού και φυσικά η Δόμνα Μιχαηλίδου είπε το πολυπόθητο «ναι». 

Μπορεί το ζευγάρι να κρατάει χαμηλό προφίλ, αλλά κάτι τόσο μεγάλο δεν κρύβεται.

Ακόμα δεν έχει οριστεί η ημερομηνία γάμου, ωστόσο στα σχέδια τους είναι να πραγματοποιηθεί τον επόμενο χρόνο ή και λίγο αργότερα, ανάλογα τις συνθήκες. 

Για την ιστορία το ζευγάρι ξεκίνησε σαν φίλοι.

Εδώ και αρκετά χρόνια , ο Λεωνίδας και η Δόμνα κατάλαβαν ότι τα συναισθήματά τους άλλαξαν και είδαν ο ένας τον άλλον σαν ζευγάρι. Αυτό και έγινε. Έτσι τα τελευταία δύο χρόνια δειλά δειλά στην αρχή πολλαπλασίασαν τις εξόδους τους σε γνωστά στέκια του Κολωνακίου. 

Όταν η πολυάσχολη Δόμνα δεν είχε το φόρτο εργασίας ενός υπουργείου, κατάλαβε ότι ήρθε η στιγμή για να προχωρήσει και στην προσωπική της ζωή. Ο ερωτευμένος ψυχίατρος  ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος, αφού προϋπήρχε η φιλία τους για να προχωρήσει ο γάμος.

Full in love φαίνεται το ζευγάρι και του ευχόμαστε τα καλύτερα!

Ο Λεωνίδας Μαντωνάκης είναι ψυχίατρος στην Α' Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του Αιγινήτειου Νοσοκομείου, ενώ έχει και δικό του ιατρείο στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι.

Διαβάστε ακόμα: όμνα Μιχαηλίδου: Βόλτα με την παρέα της στην Αθήνα – Λατρέψαμε το αέρινο floral της φόρεμα & τα λευκά kitten heels (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Αγάπη στο κόκκινο! Η Δόμνα Μιχαηλίδου με τον ψυχίατρο της καρδιάς της Λεωνή Μαντωνάκη - Διαχυτικοί και οι δυο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ