Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ: Η ανατριχιαστική & άρρωστη ατάκα που είχε πει στην Πριγκίπισσα Νταϊάνα – «Η royal έτρεμε μετά τη συνάντηση» (φωτό & βίντεο)

Όσα αποκαλύπτει ο πρώην μπάτλερ της.

Νέες αποκαλύψεις για το πόσο άθλιος ήταν ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ βγαίνουν στην φόρα.

Ο Μοχάμεντ αλ Φαγιέντ ήταν ένας «αρπακτικό» που «εκμεταλλευόταν τους πιο ευάλωτους», είπε ένα από τα φερόμενα θύματά του.

Πριν από κάποιες μέρες ο δισεκατομμυριούχος χαρακτηρίστηκε ως «τέρας που ενεργοποιήθηκε από ένα σύστημα που διαπέρασε το Harrods» από δικηγόρους που εκπροσωπούσαν 37 φερόμενα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης, σε συνέντευξη Τύπου στο Λονδίνο.

Όπως φαίνεται είχε φέρει και σε δύσκολη θέση και την Πριγκίπισσα Νταϊάνα, η οποία έβγαινε με τον γιό του και σκοτώθηκαν μαζί στο ίδιο δυστύχημα.

Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ έκανε κάποτε μια απρεπή πρόταση στην πριγκίπισσα Νταϊάνα «που την έκανε να αρρωστήσει», αποκάλυψε χθες ο πρώην μπάτλερ της.

Ο Paul Burrell, ο πρώην μπάτλερ της είπε ότι η Νταϊάνα έτρεμε μετά τη συνάντηση με τον άνδρα που αποκαλούσε «ανατριχιαστικό».

Το περιστατικό συνέβη πριν ξεκινήσει η σχέση της με τον γιο του μεγιστάνα. 

Ο μπάτλερ της είπε ότι ο Φαγέντ ανέφερ στην Πριγκίπισσα: «Θέλω να παντρευτείς τον γιο μου γιατί στην αιγυπτιακή παράδοση, ο πατέρας είναι πρώτος».

«Θα κοιμηθώ μαζί σου», πρόσθεσε.

«Η Νταϊάνα ένιωθε αποκρουστικά από τη σκέψη ότι έπρεπε να του παραδοθεί. Κάνοντας αυτό το σχόλιο, έφτιαχνε τη βάση για εκείνη τη συνάντηση και το εννοούσε».

«Σκέφτηκε ότι αυτό ήταν δικαίωμά του και ότι θα συνέβαινε στην πραγματικότητα - ότι θα κοιμόταν πραγματικά με την πριγκίπισσα της Ουαλίας. Και αυτό ήταν πάντα στο μυαλό της σε όλη τη διάρκεια της σχέσης της με τον Ντόντι», πρόσθεσε.

Ο μπάτλερ της τόνισε ότι ο μεγιστάνας προσπαθούσε να τη μαλακώσει και να εκμεταλλευτεί την ευαλωτότητά της.

Πέρα από αυτό επιβεβαίωσε ότι από 1987 ως το 1997 που εργάστηκε για την βασιλική οικογένεια είδε τον Φαγέντ να αγγίζει τις γυναίκες με ακατάλληλο τρόπο. 

Διαβάστε ακόμα: «Ήταν τέρας ο Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ» - Πρώτη φορά βλέπω στην πολύχρονη καριέρα μου ως δικηγόρος τέτοιο συνδυασμό ειδεχθών μεθόδων Επστάιν & άλλων σεξουαλικών καθαρμάτων (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα:  Για 5 βιασμούς κατηγορείται ο μεγιστάνας πρώην ιδιοκτήτης του Harrods, Mohamed Al Fayed - Οι επιθέσεις του «αχόρταγου» Αιγύπτιου στις νεαρές εργαζόμενες του πολυτελούς υπερκαταστήματός του (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ