«Το ευχαριστήθηκα... και καλά της κάναμε»: Συγκλονίζουν τα λόγια του κοριτσιού που διέπραξε τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στην Γλυφάδα (βίντεο)

«Σήμερα θα την ξαναδείρουμε αν τη βρούμε. Την έχω φωτό με τις μελανιές», πρόσθεσε.

Νέες εξελίξεις με περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων στην Γλυφάδα.

Να θυμίσουμε ότι το περασμένο Σάββατο μια 14χρονη έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από συνομήλικές.

Αυτή τη φορά, κυκλοφόρησαν συνομιλίες μιας εκ των κοριτσιών που συμμετείχαν στο αποτρόπαιο περιστατικό με διαδικτυακούς της «φίλους».

Η κοπέλα φέρεται να λέει για την καημένη κοπέλα: «Σήμερα θα την ξαναδείρουμε αν τη βρούμε. Την έχω φωτό με τις μελανιές».

«Και δεν ήμουν μόνη, υπήρχε και γκρουπ. Και να σας πω κάτι, το ευχαριστήθηκα. Και καλά της κάναμε», ανέφερε με τους συνομιλητές να της απαντούν: «Να σε πλακώσουμε, να σε κάνουμε όπως αυτή».

Για τον ξυλοδαρμό της 14χρονης συνελήφθησαν για συμμετοχή δύο συνομήλικές της.


Ο πατέρας της μικρής

«Το παιδί είναι εκτός σχολείου, θα γυρίσει κάποια στιγμή, απροστάτευτο μη ξέροντας πώς θα χειριστούμε τη φυσική του ασφάλεια απ'εδώ και πέρα». 

«Ζαλίζεται διαρκώς και θα μπούμε για εξετάσεις, μαγνητική κτλ. Οι δράστριες είναι ελεύθερες, άφαντες, ουδείς έχει ζητήσει συγγνώμη είτε από τις δράστριες είτε από τις παρευρισκόμενες στο γεγονός, ανήλικες είτε οι γονείς αυτών. Ουδείς έχει ζητήσει συγγνώμη. Κανείς δεν μπορεί να διασφαλίσει με αυτές ελεύθερες και με το τρομερό μένος που τις διακατέχει ότι δεν οργανώνουν αυτή τη στιγμή την τρίτη και ίσως μοιραία επίθεση προς το παιδί μου», δήλωσε και συνέχισε:


«Η αστυνομία και η δικαιοσύνη δεν μπορούν να διασφαλίσουν τη φυσική ασφάλεια του παιδιού μου. Έχω κινηθεί καθόλα νόμιμα, εξαντλώντας κάθε ένδικο μέσο. Το αναζητούσαν (το παιδί) στη Γλυφάδα, να το πάνε, να το στήσουν εκεί που το έστησαν και να το διαλύσουν. Το παιδί είναι εκτός σχολείου, θα γυρίσει κάποια στιγμή, απροστάτευτο μη ξέροντας πως θα χειριστούμε τη φυσική του ασφάλεια από εδώ και πέρα».

Διαβάστε ακόμα: «Είχα ματώσει, δεν μπορούσα να αντιδράσω»: Συγκλονίζει η 14χρονη που δέχθηκε επίθεση από συμμαθήτριες - «Ελάτε να τη δείρουμε» το κάλεσμα στη Γλυφάδα (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Ξεσπά ο πατέρας της 14χρονης που ξυλοκοπήθηκε από συμμαθήτριές της στη Γλυφάδα: «Οι δράστριες είναι ελεύθερες – Μπορεί να οργανώνουν τρίτη και μοιραία επίθεση» (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: «Είχα ματώσει, δεν μπορούσα να αντιδράσω»: Συγκλονίζει η 14χρονη που δέχθηκε επίθεση από συμμαθήτριες - «Ελάτε να τη δείρουμε» το κάλεσμα στη Γλυφάδα (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ