Ξυλοδαρμός 14χρονης-ανατριχιαστικοί διάλογοι: «Να πείτε συλλυπητήρια στους γονείς της από τώρα» - «Αύριο θα είναι πεθαμένη η φίλη σας» - Νέες απειλές από τη δράστιδα (βίντεο)

Εκτός από τη δράστιδα που χτύπησε την 14χρονη στη Γλυφάδα και εξακολουθεί να την απειλεί, στα social υπάρχουν απειλές και για την ίδια

Εκτός ορίων έχει βγει η υπόθεση του ξυλοδαρμού της 14χρονης στη Γλυφάδα με τις απειλές να συνεχίζονται από την πλευρά της κοπέλας που τη χτύπησε.

Σε ένα νέο σοκαριστικό βίντεο ακούγεται η ανήλικη που χτύπησε άγρια τη 14χρονη στη Γλυφάδα, όχι μόνο να απειλεί με νέο ξυλοδαρμό, αλλά να λέει πως η έφηβη θα πεθάνει.

Το βίντεο περιέχει ηχητικό από ομαδική συνομιλία στα social media και αναπαράχθηκε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Σε αυτό ακούγεται η ανήλικη που ενορχήστρωσε την επίθεση, να λέει πως «με την παρέα που ήμασταν και την προηγούμενη φορά, θα πάμε να την γ… στο ξύλο να πεθάνει, αλήθεια θα πεθάνει».

«Να πείτε συλλυπητήρια στους γονείς της από τώρα, τώρα όμως, γιατί θα είναι πολύ αργά. Περιμένετε την κηδεία της, γιατί έχει πεθάνει. Δεν ξέρω γιατί ασχολείστε μαζί μου. Θα βγω από την ομαδική. Αν με ξαναβάλετε, δεν θα ασχοληθώ καθόλου. Με έχετε πρήξει», είπε χαρακτηριστικά.

«Αύριο θα είναι πεθαμένη η φίλη σας, τώρα είναι στο νοσοκομείο και στα αρχ… μου. Φιλάκια και θα δείτε στις ειδήσεις τη φίλη σας. Περιμένετε part 2, δεν ξέρω, αυτά», πρόσθεσε στη συνέχεια.


 

Διαβάστε ακόμα: «Το ευχαριστήθηκα... και καλά της κάναμε»: Συγκλονίζουν τα λόγια του κοριτσιού που διέπραξε τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στην Γλυφάδα (βίντεο)

Ανεβάζουν βίντεο στο TikTok με απειλές για τις δράστριες

Η κατάσταση τις τελευταίες ώρες φαίνεται να βρίσκεται εκτός ελέγχου καθώς στο TikTok κυκλοφορούν δεκάδες βίντεο στα οποία μαθητές δημοσιεύουν τα προσωπικά στοιχεία των τριών κοριτσιών που έστησαν την ενέδρα στην 14χρονη.

Στα επίμαχα βίντεο, οι ανήλικοι έχουν ανεβάσει φωτογραφίες των 14χρονων, τα ονοματεπώνυμά τους, τους αριθμούς των κινητών τους τηλεφώνων ακόμη και χάρτες με τις διευθύνσεις τους προκειμένου να τις εντοπίσουν όσοι ζητούν εκδίκηση.

Διαβάστε ακόμα: «Είχα ματώσει, δεν μπορούσα να αντιδράσω»: Συγκλονίζει η 14χρονη που δέχθηκε επίθεση από συμμαθήτριες - «Ελάτε να τη δείρουμε» το κάλεσμα στη Γλυφάδα (βίντεο)

glyfada-2

glyfada-5

glyfada-07

glyfada-9

glyfada-8

glyfada-4


Μάλιστα, κάποιοι από τους αυτόκλητους «τιμωρούς» του Tik Tok διακινούν ένα βίντεο με σκηνές ωμής βίας με θύμα μια ανήλικη υποστηρίζοντας πως πρόκειται για μια από τις τρεις δράστιδες της Γλυφάδας.

glyfada-6


Την ίδια ώρα, αρκετοί μαθητές κανονίζουν μέσα από τα social media ραντεβού για σήμερα το πρωί έξω από το σχολείο του ενός κοριτσιού με πρόθεση να «πάρουν το αίμα τους πίσω»...

«...πως νιώθεις που σε ψάχνουν όλοι και από Δευτέρα θα έχεις 300 άτομα έξω από το σχολείο;», αναφέρουν δύο ανήλικοι σε ένα από τα δεκάδες ανησυχητικά βίντεο που κυκλοφορούν στο Tik Tok.

glyfada-1

Δείτε ακόμα: Ξεσπά ο πατέρας της 14χρονης που ξυλοκοπήθηκε από συμμαθήτριές της στη Γλυφάδα: «Οι δράστριες είναι ελεύθερες – Μπορεί να οργανώνουν τρίτη και μοιραία επίθεση» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr