Συγκλονίζει η αδελφή του άνδρα που απανθρακώθηκε στο Ξυλόκαστρο: «Άφησε πίσω 3 παιδιά και ο φίλος του θα αποκτούσε το τρίτο σε 20 ημέρες» – Προσπάθησαν να σωθούν τρέχοντας (βίντεο)

«Τους περικύκλωσε η φωτιά», είπε η αδελφή ενός από τους δύο άνδρες που κάηκε στη φωτιά στο Ξυλόκαστρο

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τους δύο άνδρες ηλικίας 35 και 40 ετών που απανθρακώθηκαν στην προσπάθειά τους να πάμε με μηχανάκι στο μαντρί φίλο τους, την ώρα της μεγάλης φωτιάς στο Ξυλόκαστρο.

Οι δύο άνδρες όταν κατάλαβαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα άφησαν τα μηχανάκια τους και προσπάθησαν να σωθούν τρέχοντας με τα πόδια, όμως δεν τα κατάφεραν.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν βρέθηκαν δίπλα στα μηχανάκια τους, αλλά αρκετά μέτρα πιο μακριά.

Η αδελφή του ενός θύματος μιλώντας στον ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στις τραγικές ώρες που ακολούθησαν από τις 9 το βράδυ χθες που οι δύο άνδρες, 35 και 40 ετών ήταν αγνοούμενοι.


«Δεν υπήρχε καμία οργάνωση και κανείς δεν τους έψαχνε», είπε και πρόσθεσε ότι ο αδελφός της άφησε πίσω του τρία παιδιά και ο άλλος θα αποκτούσε το τρίτο του σε 20 ημέρες.

«Τους περικύκλωσε η φωτιά. Το πυροσβεστικό έφυγε και τους είπαν να απομακρυνθούν αλλά αποφάσισαν να μείνουν», σημείωσε η αδελφή του θύματος προσθέτοντας ότι ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση των σορών.


 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr